ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2017 | 17:48

Απλη παρατηρηση

Αγαπητες μου ελληνιδες. Οντας στην ηλικια των 27 και εχοντας κανει 4 σχεσεις εχω να παρατηρησω τα εξης. Γενικως ειστε πολυ απαιτητικες απο τους αντρες.(δεν μιλω εμφανισιακος).Θελετε να σας στηριζει να σας παει βολτα με το αμαξι του να σας μιλαει τρυφερα ομορφα να σας δινει ολη την σημασια μιλωντας μαζι του ολη μερα. Επισης ειστε και δειχνετε πολυ ανεξαρτητες δεν ανεχεστε μυγα στο σπαθι σας. Να ναι καλα η μαμα και ο μπαμπας. Τωρα οσο αναφορα την εμφανιση τον θελετε ωραιο με προσωπικοτητα και στυλ. Δηλαδη να τα εχει ολα. Εσεις κουκλαρες μου με το παρντον τι διαθετε απο ολα αυτα; Τι ακριβως σας απασχολει περα απο το χορο και τη μουσικη; Τι ανησυχιες εχετε; Ποιες ακριβως νομιζετε οτι ειστε; Κατι μεταξυ προγκιπισσας νταιανας και μισελ ομπαμα; Εχετε υποψιν οτι τα βαρη πεφτουν περισσοτερο στον αντρα;(κακως). Το ακρον αοτον που διαπιστωνω ειναι οτι ειδικα στο φλερτ ειστε σνομπ και ξινες. Εχετε μαλιστα την απαιτηση ο αλλος να ερχεται να σας μιλαει..απλα και μονο για να τον απορριψετε. Λοιπον καθαρα και ξαστερα εχετε ψηλα τον αμανε ξεκαβαληστε. ΥΓ=Αντε για να πω και ενα καλο. Οι περισσοτερες οταν ο αλλος κερδισει την εμπιστοσυνη σας γινεστε δοτικες. Γενικα στεκεστε. Αυτα απο μενα. Σημειωση=Δεν ειστε ολες ετσι. Καποιες ειστε ψυχουλες και περνατε δυσκολα γενικα σπιτι. Δεν ζητατε τα παντα και ειστε ετοιμες να δωσετε. Αλλα δεν ειστε η πλειοψηφια. Δεν ειμαι μισογυνης αγαπω τις γυναικες οπως και ολες οσες ειχα σχεση αν και ημουν πνευματικα ανωτερος απο αυτες(και εμφανισιακα)..απλα στο μυαλο δινω ιδιαιτερη βαση γτ εχω μια προσωπικοτητα και μου αρεσει ποιο πολυ οταν επιβαλλομαι μεσω αυτης. Φιλακια πολλα και οχι τοσο σνομπ φιλικα.
15
 
 
 
 
σχόλια
Με αυτές τις γενικού περιεχομένου διακηρύξεις διαφωνώ συνήθως, όταν τσουβαλιάζονται όλα τα μέλη ενός φύλου, είτε άντρες είτε γυναίκες. Μπορεί να υπάρχουν αυτές οι γυναίκες που αναφέρεις, πλην όμως θα σου πω ότι και σένα το ματάκι σου σε αυτές πέφτει: πιθανότατα όσες δεν είναι όπως περιγράφεις, απλά περνάνε απαρατήρητες για σένα.
Αγαπητέ μου εξομολογούμενε. Ούσα στην ηλικία των 33 και έχοντας διαβάσει πολλές εξομολογήσεις, έχω να παρατηρήσω τα εξής. Γενικά εσείς οι Έλληνες άντρες έχετε μεγάλο πρόβλημα στο να δεχτείτε και να διαχειριστείτε την απόρριψη ή ακόμα και την ανωτερότητα ή διαφορετικότητα μιας γυναίκας.Ξεκολλήστε λίγο από το προσωπικό σας μικροσύμπαν και συνειδητοποιήστε ότι ο κόσμος δε γυρίζει γύρω από εσάς. Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να σας δεχτεί, κάτσει, ή να σας δώσει λογαριασμό του τι θα κάνει. Το γεγονός ότι διαθέτει προσωπικότητα και κάνει επιλογές δεν σας αφορά και δεν έχετε δικαίωμα να βάζετε ταμπέλες στις επιλογές αυτές και να τις κρίνετε.Τέλος, σας έχω νέα: όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου ή άλλων χαρακτηριστικών, μπορεί να είμαστε ή να γίνουμε ανά περίπτωση, καλοί, κακοί, μαλάκες, ισχυρογνώμονες, κοινωνικοί ή μονόχνωτοι κλπ.Και όλοι θα φάμε απόρριψη σε διάφορες φάσεις - τσούζει, πονάει, ωριμάζει. Και πάμε παρακάτω.That's life, dear. "Man up" και αποδέξου το.Υ.Γ: α, φυσικά, δεν είστε όλοι κομπλεξικοί, κάποιοι είστε και καλούληδες μωρέ, κι εγώ για το καλό σας τα γράφω αυτά!
οι Έλληνες άντρες έχετε μεγάλο πρόβλημα στο να δεχτείτε και να διαχειριστείτε την απόρριψη Πηγή: www.lifo.grΟι Ελληνίδες γυναίκες πως διαχειρίζεστε ακριβώς την απόρριψη; Με το να λέτε ψέματα ότι ο άλλος σας την έπεσε δήθεν και ότι εσείς τον απορρίψατε. Με το να τον απειλείτε (ναι το έχω δει προσωπικά), παρότι βγήκατε 2-3 φορές μαζί του, αλλά αυτός δεν ήθελε κάτι παραπάνω.Με το να επιμένετε να τον ενοχλείτε μέχρι να σας κάτσει και αν τελικά αυτό δεν γίνει να λασπολογείτε;Με το να επιμένετε να γίνεστε κολιτσίδες, παρότι ξέρετε ότι έχει σχέση, με την δήθεν δικαιολογία ότι σας έδωσε σημαδια ότι σας θέλει;Άσε λοιπόν το κύρηγμα κοπελιά. Δεν χρειαζόμαστε τη λύπηση καμιάς.Δίπλα μας έχουμε -ευτυχώς- γυναίκες που αξίζουν και ουδεμία σχέση έχουν με αυτά που γράφω παραπάνω.Οπότε δεν χρειαζόμαστε τα γραφόμενα σου για "το καλό μας".Υ.Γ: Οι κοπέλες μας, μας βρίσκουν τέλειους. Εσύ όσο θα βλέπεις τριγύρω καλούληδες, τόσο θα είσαι μόνη σου.
Καλά κι εσύ τώρα. Ανακάλυψες την Αμερική. Όταν θα βρεις την κατάλληλη θα γράψεις τις υπόλοιπες εκεί που δεν πιάνει η Melanie. Υ.Γ: Να ναι καλα η μαμα και ο μπαμπας. Πηγή: www.lifo.grΈκλαψα λέμε xD
Εξομολογούμενε αφού ξαναδιαβάσεις την εξομολόγηση σου ελπίζω να καταλαβεις πόσο ανώριμη,δηθεν πατερναλιστική , παιδαριώδης και ισοπεδώτικη ειναι. Το μόνο που καταφέρνεις ειναι απλώς να αυτοαναιρείς την υποτιθέμενη "πνευματική ανωτερότητά σου"...
Σταχτομπούτα, ένας νοήμων άνθρωπος ίσως και να ήθελε να καταλάβει αυτά που λες. Όχι εδώ. Όχι αυτοί. Αυτού του τύπου τα (παρα)μορφωμένα αντράκια, ορμώμενοι από την πρόσφατη (και πρόσκαιρη) αντιδημοφιλία του παπαρολόγου δικηγορίσκου και πιο πριν του Ελληνοαμερικανού altright "φωστήρα", ξαφνικά έγιναν wannabe hipsters συντηρητικούρες εκφράζοντας με όποιο τρόπο μπορούν τις μισογυνικές τους απόψεις, καλύπτοντας τες με μία εσάνς "εγώ για το καλό σας το λέω βρε κουτές" εν μέρει γιατί τους εκφράζει, αλλά κυρίως γιατί είναι το latest trend στα topics των κοινωνικών δικτύων.
Ας πιάσει το νόημα από τα συμφραζόμενα το σαΐνι, GoD μου... Όχι ότι τρέφω οποιαδήποτε ελπίδα. Αυτού του είδους οι πεποιθήσεις είναι πακτωμένες στον εγκεφαλικό φλοιό, μιας και ο υπόλοιπος εγκέφαλος είναι ανύπαρκτος.
Ακριβως what the fur_fulo! Και το προβλημα με τους περισσότερους ειναι ότι μεταθετουν την ευθυνη για τη μη ευρεση συντροφου στις γυναίκες. "Αυτες ειναι σνομπ", "αυτες εχουν απαιτησεις", "αιντε μωρε με τις feminazi" "κοιταν μονο τα λεφτα" κτλ...Δεν τους απορριπτουν επειδη ειναι ανεργοι , λιγοτερο μορφωμενοι, αγυμναστοι ή φτωχοί ,αλλά επειδη όταν ανοιγουν το στομα τους πετάνε βατράχια, στερουνται αυτογνωσίας και ευγένιας.Καλά, το συγκαταβατικό "καλές ειστε μωρέ καποιες" με αποτελείωσε...Υγ: Αχχαχαχα τέλειο το " Φαgnη"
Ατιμη γυνη..οταν ο απλος ο λαικος ο αντρας σου τη πεφτει και σου λεει ελα να τη βρουμε νταρλινγκ, το παιζεις φιρμα και ο μαι γκοντ...οταν ο χλεχλες με τη μερτσεντα σε κουναει τη Μπελβεντερε, τοτε ειστε ασεμπεχελε και εισαι ον αντρας της ζωης μου..
Το παίζεις κύριος τέλειος και νομίζεις πως όλες οι γυναίκες είναι επιφανειακές, δεν έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα και πως ζητούν το πρίγκηπα με το άσπρο άλογο(δε λέω πως δεν υπάρχουν τέτοιες)..έχουν και άλλα προβλήματα στη ζωή τους δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από σένα...Και τα βάρη δε πέφτουν πιο πολύ στον άντρα βλέπω καθημερινά γυναίκες να τσακιζονται στη δουλειά και έχουν να φροντίσουν και σπίτι σύζυγο παιδιά ακόμα και γονείς και κάποιες φορές και χωρίς βοήθεια...Αν είχες πρόβλημα στις προηγούμενες σχέσεις σου ίσως πρέπει να ψάξεις κάτι διαφορετικό στην επόμενη κοπελιά σου... δε γίνεται να φταίνε πάντα οι άλλοι κάπου κάνεις και εσύ λάθος
Scroll to top icon