ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2017 | 20:45

Συμβουλη

Καλησπερα μου αρεσει πολυ μια κοπελα που σπουδαζουμε μαζι δεν εχουμε πολλες επαφες γενικα ειμαι ντροπαλος στο να τα ριχνω σε κοπελες.Σκεφτομαι να της στο facebook οτι μου αρεσει κλπ ωστε να το βγαλω απο μεσα μου διοτι στην σχολη ειναι λιγο δυσκολο με τοσο κοσμο και κομπλαρω και λιγο δεν πολυ παταει κιολας? Τι συμβουλευετε
7
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις πολλές αφορμές να μιλήσετε γιατί είστε στην ίδια σχολή, μη σε προβληματίζει αυτό. Το να τη ρωτήσεις πως πάει το διάβασμα που είπες και από μόνος σου είναι μια χαρά.Κουβεντιάζετε λίγο, βλέπεις αν ανταποκρίνεται θετικά και την ρωτάς "θα ήθελες να πάμε για ένα καφέ;" Τόσο απλά! Δε χρειάζεται πολλή σκέψη ή στυλιζαρισμένες ατάκες. Βέβαια και ναι να σου πει, εννοείται ότι δε σημαίνει απαραίτητα και ότι της αρέσεις και αυτής, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Επιπλέον αν σου πει ναι, κανονίζεται κατευθείαν συγκεκριμένη μέρα, ώρα και τόπο σε σύντομο χρονικό διάστημα που σας βολεύει, δεν το αφήνεις μετέωρο "θα πάμε για καφέ κάποια στιγμή". Στη βράση κολλάει το σίδερο. Μην αγχώνεσαι! Να μας γράψεις τι έγινε!
Το καλό με την τακτική που γράφεις είναι ότι ξεμπερδεύεις άμεσα. Είτε θα δείξει ενδιαφέρον είτε τρως μια χυλόπιτα κατάμουτρα και πας παρακάτω. Όμως μπορεί να φανεί ξεκάρφωτο αν δεν μιλάτε πολύ.Θα σου πρότεινα λοιπόν να της ζητήσεις να βγείτε οι δυο σας για να εκτιμήσεις κάπως την κατάσταση, και πράττεις αναλόγως.May the force be with you.
Ναι, γιατί όχι; Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Μιλήστε λίγο χαλαρά, και δες πως πάει. Και αν δεν είναι πολύ απαιτητικό το διάβασμα της εξεταστικής πες της να βγείτε. Αλλιώς όταν ξεμπερδέψετε.
Scroll to top icon