ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2017 | 11:32

συγκατοικηση

Ποσοι απο εσας που είστε πάνω απο 30 κ ειστε σε σχέση μικρο χρονικό διατημα μενετε μαζι ή καποιες μερες με τον συντροφο σας κ αν θεωρειται οτι ειναι σωστο να γινετε τόσο γρηγορα δλδ ας πουμε σχεδη 6 ή 9 μήνες ή φθείρει την σχέση αυτο??
2
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα..ειμαι κοντα στα 30, εκεινη στα 24...λογω περιεργων συνθηκων, ή ζουμε χωρια λογο αποστασης, ή θα συγκατοικουμε για μηνες...ειμαστε 1 χρονο μαζι...αυτο που κανω μαζι της δε πιστευα οτι θα μπορουσα να το κανω..στη προηγουμενη σχεση μου ενιωθα πνιξημο μετα απο μερικες μερες συνεχομενες μαζι της...οποτε, οπως ειπε και ο αβυςγουοκερ, ειναι θεμα χημειας, και οχι δεδομενο!
Δεν μπορείς να βλέπεις κάτι ως δεδομένο. Αν υπάρχει χημεία, αμοιβαία αισθήματα και γίνονται πράγματα για να μην χαθεί ο έρωτας, και από τον πρώτο μήνα να μείνει μαζί ένα ζευγάρι, δεν θα φθαρεί η σχέση ούτε σε 100 χρόνια!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon