ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2017 | 15:39

Στη θέση μου

Τι θα κάνατε αν η κοπέλα σας δύο χρόνια που είστε σε σχέση τον τελευταίο καιρό έκανε κρυφή σχέση με τον κολλητό σας; Σας έλεγε πως πάει με τη μαμά της κάπου έξω και την έβλεπαν φίλες και φίλοι σας με άλλον στα στενά να του κάνει στοματικό έρωτα;Τι θα κάνατε αν έστελνε γυμνες φωτογραφίες σε φίλο σας Ο οποίος βρίσκετε και αυτός ο ίδιος σε σχέση ;Τι θα κάνατε αν η μισή σας περιοχή την αποκαλούσε πουτανα; Ακόμα και οι πιο κοντινοί σας φίλοι; Αν όλοι έλεγαν εσας τον ίδιο μαλακα που είστε ακόμα μαζί της;Τι θα κάνατε αν είχαν γίνει όλα αυτά αλλά εσείς συνεχίζατε να την αγαπάτε;.
16
 
 
 
 
σχόλια
Κάνεις την καρδιά σου πέτρα και προχωράς; Είναι πολύ άσχημο κάποιος, για τον οποίο νιώθεις τόσα πολλά, να σου συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο. Σίγουρα είναι δύσκολο να χωρίσεις ένα άτομο που αγαπάς ακόμα κι αν σου κάνει χίλια κακά...Απλώς σκέψου τι θα κέρδιζες μακροπρόθεσμα, αν απομακρυνόσουν από εκείνη.
Είναι εύκολο να αναγνωρίζεις ότι κάποιος δεν σου φέρθηκε σωστά και ότι πρέπει να προχωρήσεις, όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να απομακρυνθείς, ειδικά όταν υπάρχουν δυνατά συναισθήματα. Το να λειτουργείς με τη λογική σου σε τέτοιες καταστάσεις, είναι πραγματικά χάρισμα.
Σε μένα το λες ; Ειδικά άμα έχεις νιώσει για καιρό ότι έχεις χάσει την αξιοπρέπειά σου είναι ακόμη ποιο δύσκολο να σηκωθείς. Κάπου έχεις πιστέψει ότι όλα αυτά σου αξίζουν. Και τουλάχιστον είναι ακόμη το αγόρι της. Μετά μπαίνεις σε άλλα τριπάκια. Αλλά κάποια στιγμή δεν πρέπει να σηκωθεί; Όσο αφήνεται αυτός, τόσο πιο πολύ θα τον περιφρονεί η άλλη και θα του κάνει χειρότερα!
Συμφωνώ, πρέπει οπωσδήποτε να σταθμίσει την κατάσταση με τη λογική του και όχι με τα συναισθήματά του, διαφορετικά θα συνεχίσει να πληγώνεται. Απλώς, όταν έχεις χάσει την αξιοπρέπειά σου μία φορά δεν είναι δύσκολο να το κάνεις ξανά και ξανά.
Καταρχήν επειδή έχουμε πήξει στα τρολ, εύχομαι να τρολάρεις.Αν όχι, το θέμα δεν είναι το τι λένε οι άλλοι ως άποψη αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει. Εγώ θα παρεκκλίνω των παραπάνω απόψεων και θα σου πω το εξής: αν εσύ τη βρίσκεις να είσαι κερατάς, και μάλιστα ερωτευμένος κερατάς, δικαίωμά σου αναφαίρετο, εμένα δε με χαλάει καθόλου.
Scroll to top icon