ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2017 | 00:42

Τι εχουμε να χωρισουμε;

Ειμαι 25 χρονων, ειμαι 4 χρονια τωρα μαζι με ενα παιδι και εχουμε μια 'παθιασμενη' σχεση: Ή θα ειμαστε παρα πολυ καλα ή θα σκοτωνομαστε. Μεχρι πριν απο ενα χρονο θα ελεγα οτι οι δυνατοι καυγαδες μας εφερναν ισορροπια και επαιζαν τον ρολο τους. Όμως τους τελευταιους 6 μηνες αρχισαν να γινονται ολο και πιο συχνοι. Οι λογοι που μαλωνουμε ειναι παντοτε ασημαντοι και κυριως επικοινωνιακοι. Το εχουμε συζητησει παααρα πολλες φορες αλλα φαινεται να συμβαινει πολυ αυθορμητα αυτο το 0-1000 και καταληγουμε παντα μαλωμενοι και εγωιστες. Αγαπιομαστε πολυ αλλα δεν ξερω γιατι μαλωνουμε τοσο συχνα πλεον χωρις να εχουμε κατι να χωρισουμε. Το αρνητικο ειναι οτι δεν μπορω να συζηταω αλλο και απλα περιμενω κατι απο πλευρας του..
2
 
 
 
 
σχόλια
Μαλώνετε για αφορμές ενώ οι βασικοί λόγοι βρίσκονται κρυμμένοι. Αυτούς πρέπει ν'ανακαλύψετε αλλά θα γίνει μόνο με κοινή θέληση να εξυγιάνετε την σχέση σας, αν δεν υπάρχει η διάθεση δύσκολο να επικοινωνήσετε ουσιαστικά ώστε να ξεπεραστούν οι εγωισμοί και οι εξουσιαστικές τάσεις.
Scroll to top icon