ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2017 | 14:27

Χωρίς ζωή

Ξέρετε ανθρώπους που να μην καθόλου ζωή; Να είναι ένα τίποτα. Αυτό ακριβώς είμαι εγώ. Κλείνω 5 χρόνια μόνος μου. Λες και έχω γενέθλια. Τι ειρωνεία. Στο παρελθόν έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Πλήρωσα για κάτι που δεν ήταν 100% δική μου ευθύνη. Έχω αλλάξει όμως. Έγινα πλέον ένας κανονικός άνθρωπος. Δεν με θέλει κανείς στην ζωή του. Το παρελθόν μου μου απαγορεύει να ζήσω. Και οι άλλοι όμως δεν είναι καλύτεροι. Έχω δει παιδιά να έχουν κάνει χειρότερα από μένα κι όμως τα έχουν βγάλει πέρα και πλέον έχουν μια κανονική ζωή. Εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι σκληρό, αλλά όταν δεν σ' αρέσει κάτι προσπαθείς περισσότερο. Μην θεωρήσεις ότι υπάρχουν όρια στην προσπάθεια, ότι κάπου τελειώνει. Μπορεί για μερικούς κάποια πράγματα να είναι δεδομένα απ'την αρχή αλλά η ζωή δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν. Έχεις και συ ένα πλεονέκτημα σε σχέση μ'αυτούς. Αν τα καταφέρεις η αίσθηση ευτυχίας θα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Scroll to top icon