Τα ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο τρόμαξαν τον Άκη

Τα ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο τρόμαξαν τον Άκη Facebook Twitter
5

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά τα ισόβια στον Βασίλη Παπαγεωργόπολο, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.

Όπως γράφει το σάιτ, ο πρώην υπουργός που ετοιμάζει την υπεράσπιση του τρόμαξε από το άκουσμα της ποινής και, σύμφωνα με έναν εκ των νομικών του εκπροσώπων, τον κ. Λ. Κοτσαλή, εξεπλάγη από την αυστηρότητα του δικαστηρίου. Ο πρώην υπουργός ανησυχεί μην τύχει ανάλογης αντιμετώπισης στο πλαίσιο του … «παραδειγματισμού».

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

5 σχόλια
Μπορώ να συνδράμω στο δράμα που ζει ο κ. Τσοχατζόπουλος. Κι ένας φοιτητής δευτεροετής στη Νομική μπορεί. Είναι στο χέρι σας κ. Τσοχατζόπουλε να αποφύγετε τα ισόβια με μεγάλη ευκολία. Αν επιδείξετε ειλικρινή μεταμέλεια και επιστρέψετε οικειοθελώς, έστω και ένα μέρος από τα κλεμμένα, η ποινή θα είναι εξαιρετικά μειωμένη, δεδομένου και του προχωρημένου της ηλικίας σας. Εξάλλου, μέσα εσύ, μέσα το γκομενάκι, μέσα η κόρη, ο γιός σου δε θέλει να έχει σχέση μαζί σου εδώ και χρόνια, ποιός θα χαρεί τους κόπους.. εεε την κλεψιά τόσων χρόνων? Θα κάνεις κι ένα καλό για τους συμπολίτες που τόσα χρόνια κορόιδευες και έκλεβες. Σκέψου το.