ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2017 | 22:27

Ναι εδω και 14 χρόνια...

Ειμαι 40 ετών και έχω να κάνω σεξ εδώ και 14 χρόνια. Έτσι όπως σας το γράφω. Ούτε κανας περίεργος ειμαι ούτε κανας κακάσχημος, απεναντίας κιόλας. Απλά τότε στα 26 μου είχαν συμβεί κάποια τραγικά ασηκωτα γεγονότα στη ζωή μου και ο μόνος τρόπος που υπήρξε να μπορέσω να σηκωσω όλα όσα μου είχαν συμβεί ήτα να κοιτάξω προς τη θρησκεία. Αυτο κ με εσωσε τότε αλλά επειδή την είχα δει την όλη υπόθεση πολύ σοβαρά, σεξ γιοκ παρα μόνο στον γάμο. Ε, η κατάλληλη ποτε δεν ήρθε και έτσι χρόνο με το χρόνο έφτασα εδω. Πλέον για άλλους λόγους έχω αποστρεψει το βλέμμα μου από τα της θρησκείας αλλα πάλι μου ειναι δύσκολο βρω μια κοπέλα μόνο για σεξ καλα για πόρνη ούτε συζήτηση. Οποια στον περιγυρο μου μου αρέσει κ θα ήθελα να κάνω κάτι σοβαρό πλας σεξ ειναι δεσμευμένη...Αυτα εν ολίγοις απλά ήθελα κάπου να τα πω. Ξέρω ποσο περίεργο ακούγεται όλο αυτό ειδικά στις μέρες μας. Καλα το τι έχω τραβήξει για να μπιρεσω να χαλιναγωγησω την σεξουαλική ορμή δεν περιγράφεται, τυραννία και μαρτύριο. Βέβαια όλη αυτή ην ενεργεια έμαθα να την διοχετευω αλλου σε παραγωγικα πράγματα αλλα μου βγήκε η ψυχή στην κυριολεξία. Πριν βιαστείτε να με κρίνετε, να με γιουχάρετε ή να κράξετε θα σας αφήσω με αυτήν την κινέζικη παροιμία:" Πριν κρίνεις τον οποιοδήποτε, περπατα πρώτα 10 χιλιόμετρα με τα παπούτσια του και καντο μετά....".
3
 
 
 
 
σχόλια
Το θέμα εδώ δεν είναι αν θα σε κρίνουμε εμείς.Το λες και μόνος σου ότι 14 χρόνια χωρίς επαφή δεν παλεύονται.Οι πόρνες σίγουρα δεν αποτελούν την εσαιεί λύση για έναν άντρα, αλλά παρά να καταπιέζεσαι και να τρελαθείς, ναι είναι μια λύση ανάγκης.Το δε γεγονός ότι οι κοπέλες του κύκλου σου τις οποίες ορέγεσαι είναι δεσμευμενες, το θεωρώ πλέον εντελώς φυσιολογικό στην ηλικία αυτή. Σόρυ φίλε μου αλλά καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα που έχει να κάνει σεξ 14 χρόνια. Και πίστεψέ με αυτό βγαίνει προς τα έξω και το αντιλαμβάνονται.Εσύ θα έβλεπες ως φυσιολογική μια γυναίκα που είναι 40 και σου λέει ότι έχει να κάνει σεξ από τα 26 της; Δεν νομίζω.
Πόσο κομπλεξάκια είστε ρε...δίνετε βροχή αρνητικές σε ένα λογικότατο σχόλιο. Απ την άλλη βροχή θετικές στον τύπο που πάει κόντρα στη φύση του έχοντας να κάνει σεξ 14 χρόνια. Και όχι μόνον αυτό, αλλά θυμήθηκε στα 40 του να κλαφτεί εδώ μέσα. Γιατί λοιπόν οι ελεύθερες εδώ μέσα δεν του αφήνετε ένα mail να κάνετε την τύχη σας;
Μοιάζει όμως ακόμα να θέλεις το σεξ αποκλειστικά στα πλαίσια μιας σοβαρής σχέσης.Επίσης πιθανολογώ πως είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός-δε γίνεται να ειναι όλες γύρω σου δεσμευμένες.Αν όντως το θέλεις και δεν ειναι απλώς προβληματισμός όλο αυτό, μάλλον πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να διευρύνεις την οπτική σου.Καλή τύχη!
Scroll to top icon