ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2017 | 18:17

Ολα χανονται σε μια στιγμη

Οι ανθρωποι "φευγουν",καποιοι μαλιστα πολυ νωρις..και πολλες φορες δεν προλαβαινουμε να δειξουμε την αγαπη μας,το ποσο τους νοιαζομαστε. Αφηνουμε ανθρωπους να χανονται απ τις ζωες μας για μικροπαρεξηγησεις,κραταμε μουτρα και κακιες και χανουμε πολυτιμο χρονο απ το να κατσουμε κατω να βρουμε λυσεις σαν ωριμοι ανθρωποι και να περναμε καλα με τους ανθρωπους που αγαπαμε,φιλους οικογενεια ερωτες. Η ζωη ειναι πολυτιμη,αλλα οχι δεδομενη και για το λιγο που ειμαστε εδω ας τη ζουμε με αγαπη και καλη καρδια...Το "ασ'το για μετα" δεν υπαρχει,μονο το τωρα υπαρχει τελικα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβως!!!Δεν το καταλαβαινουν ομως δυστυχως πως απο αυτο το ταξιδι που λεγεται "Ζωη" ειμαστε απλα περαστικοι ολοι μας!!!Μακαρι να υπηρχε Αγαπη,Φιλοτιμο και Υπομονη για να κερδισουμε τουλαχιστον μια καλη θεση για εκει που μας προοριζει ο Θεος...Ας προσπαθησει ο καθενας μας μεμονομενα μιας και σαν συνολο ποτε δεν καταφεραμε να αλλαξουμε τιποτα προς το καλυτερο!!!Καλημερα σε ολους μας!
Scroll to top icon