ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2017 | 16:00

Ερωτηση περι οδηγησης

Λοιπον, μπορει να ειναι ασχετη η ερωτηση μου, αλλα πηρα προσφατα διπλωμα οδηγησης και εχω την εξης απορια(και πολλες αλλες, αλλα τωρα αυτη μου δημιουργηθηκε). Ξερω οτι στις ανηφορες πρεπει να εχουμε πρωτη ταχυτητα. Εγω λοιπον προχθες οδηγουσα σε ανηφορα και, ενω ειχα πρωτη ταχυτητα, το αυτοκινητο εκανε εναν ηχο, σαν αυτον που κανει, οταν πρεπει να αλλαξεις ταχυτητα. Ομως εφοσον ημουν σε ανηφορα, δεν θα ηταν σωστο να βαλω δευτερα, σωστα? Αρα γιατι ακουγοταν αυτος ο ηχος? Δεν νομιζω οτι εχει καποιο προβλημα το αμαξι, γιατι προσφατα περασε σερβις και επισης το χρησιμοποιουν κ τα υπολοιπα μελη της οικογενειας και δεν εχουν καποιο θεμα. Μαλλον κατι εκανα εγω λαθος εκεινη τη στιγμη και γι αυτο ακουγοταν ο ηχος, αλλα τι? Μηπως περα απο το να παταω γκαζι και να εχω πρωτη ταχυτητα, πρεπει να κανω και κατι αλλο, οταν ειμαι σε ανηφορα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Το ποια σχέση στο κιβώτιο θα επιλέξεις είναι καθαρά συνδιαστικό θέμα βάρους/ροπής κινητήρα και φυσικά ταχύτητας στην οποία θέλεις να κινηθείς. Γενικά επέλεγε σχέσεις ώστε ο κινητήρας σου να δουλεύει ξεκούραστα. Αν δεις ότι το αμάξι κομπιάζει με τρίτη λ.χ κατέβασε δευτέρα.Πρώτη μόνο σε πολύ μεγάλες ανωφέριες και όχι συνέχεια. Hint: Αν βρίσκεσαι σε ανηφόρα που δυσκολεύεσαι να ανέβεις ακόμα και με 1η, μπορείς να το κάνεις με όπισθεν.
Scroll to top icon