ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2017 | 20:11

ΤΙ να κανω?

Ειμαι απ τους ανθρωπους που παιρνω τους αλλους τηλεφωνο μονο οταν εχω κατι να τους πω, δεν παιρνω δηλαδη καποιον μονο για να μαθω τα νεα του, πρεπει να υπαρχει και καποια αλλη αφορμη. Ισως αυτο σε πολλους φαινεται ασχημο και σιγουρα πολλοι με εχουν παρεξηγησει γι αυτο το λογο, ομως πραγματικα δεν το κανω απο κακη προθεση, απλα βαριεμαι να μιλαω στο τηλεφωνο. Οι φιλοι μου νομιζω πως το εχουν αποδεχτει οτι ειμαι ετσι κ δεν με κατηγορουν, ομως σε οσους με γνωριζουν τωρα, σιγουρα τους κακοφαινεται αυτη η συμπεριφορα μου. Ενας απ' αυτους ειναι κ ενα παιδι που γνωρισα σε κοινη παρεα και ο οποιος μ' αρεσει πολυ(κ πιστευω οτι και κεινου του αρεσω). Αυτος σπουδαζει σε αλλη πολη, οταν ομως ερχεται στην πολη μας(κ αυτος εδω μενει κανονικα)με παιρνει παντα τηλεφωνο για να βρεθουμε και γενικα επιδιωκει να με δει. Εγω αντιθετως δεν τον παιρνω σχεδον ποτε τηλεφωνο. Αυτος, οπως ειναι λογικο, ενοχλειται απ τη φαινομενικη αδιαφορια που του δειχνω και μου ειχε κανει κ παραπονα οτι ολο εκεινος με παιρνει τηλεφωνο για να βρεθουμε και οτι, οταν ειναι στον τοπο σπουδων του, δεν επικοινωνω καθολου μαζι του κλπ. Ξερω οτι εχει δικιο, ομως, επειδη γενικα ειμαι κλειστος ανθρωπος, αυτο που για σας μπορει να φανταζει πανευκολο, οπως το να παρετε τηλ καποιον και να του πειτε "που εισαι ρε?πηρα να δω τι κανεις", για μενα ειναι λιγο δυσκολο(ειδικα απ τη στιγμη που μ' αυτον δεν εχω κ πολλη οικειτητα). Παρολο που θελω να μαθαινω τα νεα του, παρολο που πολλες φορες τον σκεφτομαι, δεν μου βγαινει να του τηλεφωνησω. Αυτο λοιπον σημαινει οτι, αν δεν με παρει εκεινος, μπορει να περασει μεγαλο διαστημα που δεν θα εχουμε επικοινωνια. Και παρολο που αυτο ξερω οτι ειναι στο χερι μου να το αλλαξω, δεν μου ειναι ευκολο. Υπαρχουν φορες που του στελνω στο fb καμια βλακεια σαν αφορμη για να πιασουμε κουβεντα, ομως μερικες φορες δεν δειχνει διαθεση να συνεχισει την κουβεντα. Επισης, τις ελαχιστες φορες που να τον εχω παρει τηλεφωνο(με καποια αφορμη παντα), με το που απανταει μου λεει "ε δεν το πιστευω, με πηρες εσυ τηλεφωνο??κανας φουρνος θα γκρεμιστηκε". Ε και οκ, οσο κ αν δεν το καταλαβαινει, εμενα αυτο με αποθαρρυνει πολυ απ' το να τον ξαναπαρω. Με ενοχλει το να με σχολιαζει καποιος εμμεσως για τον χαρακτηρα μου. Κ επισης, ε ρε παιδια μου φαινεται περιεργο απο κει που αυτος εχει συνηθισει να μην τον παιρνω ποτε τηλεφωνο, ξαφνικα να αρχισω να το κανω. Ναι ξερω, βλακειες λεω, αλλα πειτε μου κατι, οτιδηποτε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Και εγώ ακριβώς έτσι ειμαι. Από το τηλέφωνο μιλάω μόνο αν έχει γίνει κάτι η για να κανονίσω κάτι ..τα νέα και τα σχετικά προτιμώ να τα κουβεντιαζω από κοντά :)
Scroll to top icon