ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2017 | 01:11

Σας χρειαζομαι πολυ

Οπως ολα τα κοριτσια οταν ερωτευτουν τυφλωνονται, ετσι τυφλωθηκα και γω! Ειμαι 18 χρονων και μιλουσα με ενα αγορι 4 χρονια μεγαλυτερο μου για 3 μηνες..μου ειχαν πει οτι οντως με ηθελε αλλα μετα ξενερωσε και θα σας πω γιατι..σαν αγορι ηθελε πολυ να δινει τις διαταγες και να εκανα οτι μ ζητουσε..αλλα εγω φυσικα αντιδρουσα δν μπορουσα..τσακωνομασταν αλλα τα ξαναβρισκαμε και μ εστελνε ενα σωρο γλυκα βιντεακια με τα αδερφια του τα οποια ειναι πολυ μικρα. Το επαιζε απολυτος και ηταν εγωιστης. Ενα βραδυ μ την ειπε ασχημα μ κανει "θελω να το κανουμε" ετσι στο ακυρο..εφαγε μπλοκ..δν μιλαγαμε για 2 μηνες σχεδον..ο κολλητος του τα εχει με την κολλητη μου..βεβαια δν τ ηξερε εκεινος..πριν κατι μερες τον πετυχα στο πανηγυρι και ειχε αλλαξει 100 χρωματα ειχε μεινει και μ τ επιβεβαιωσε και ο κολλητος του λεγωντας μ πως δεν τον εχει ξαναδει ετσιι..μ εδωσε τ χερι τ και γω τ δικο μ και αυτο ηταν..προχτες βγηκα για καφε μ την κολλητη μου και τ αγορι της και εμφανιστηκε εκει και ξαφνικα ημασταν οι 4ς μας..κλασικα εγω ολη την ωρα στο κινητο επειδη ενιωθα αβολα αλλα και ηθελα να τον σκοτωσω μετα απο αυτο π μ ειχε πει..εκεινος το παιξε εξυπνα εκανε αστεια λες και δν ειχε συμβει τπτ με κοιταζε και μ ρωτουσε εσυ δν θα πεις κατι..ελεγα και γω κατι μετα..αλλα γενικα ημουν καπως επιθετικη μαζι του..η κολλητη μου, μου ειπε πως δν ηταν εξυπνο γτ τ εδειξα οτι ακομα μαρεσει..αλλα απο την αλλη δεν μπορουσα να ειμαι λες και δν ειχε συμβει τπτ γτ με ειχε πληγωσει πολυ με αυτο π ειπε γτ ειχαμε δεθει..τελος παντων τ καλυτερο απ'ολα ειναι πως οταν εφυγα ειπε στην κολλητη μ "η φιλη σ τ εχει και ηταν ετσι;" και η κολ μ του ειπε πως απλα ειμαι ντροπαλη ενω στον κολλητο του ειχε πει πως του την εδωσε το υφακι μ και το εχω πιστεψει..ενω τ υφακι μ στην πραγματικοτητα ηταν η αμηχανια μου ..ηθελα τοσο πολυ να κλαψω..τελος παντων..τ εστειλα μηνυμα λεγωντας του πως δν τ παιζω καποια και ουτε εχω μαθει να το παιζω και πως ενιωθα αβολα γτ δν γνωριζα πως θα ηταν εκει..εχω ερωτησεις..1) στο ινστα με ακολουθει ακομη και ειναι απο τους τυπους π αμα πει τελος, σημαινει τελος και σ κανει μπλοκ παντου..παρολα αυτα δν με εχει κανει..2 ) εκανα καλα π τ εστειλα τ μηνυμα (αα και απλα τ διαβασε:/ ) ; 3) λετε να τ αρεσω; 4) πως θα τ δειξω οτι δν ενδιαφερομαι σε περιπτωση π τ εχει παρει πανω του; η αλλιως για να ειμαι ειλικρινης πως θα τον κανω να μετανιωσει π με χανει;..
5
 
 
 
 
σχόλια
Για εμένα φύγε όσο είναι νωρίς.Η σχέση σας έχει ξεκινήσει ήδη περίεργα τα πράγματα που σε ενοχλούν σε αυτόν δεν είναι απλά και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται χειρότερο.Εισαι μικρή δεν υπάρχει λόγος να αναλώσεις τον εαυτό σου σε μια μπερδεμένη σχέση.Ζησε τη ζωή σου τώρα που μπορείς.
Δεν ξέρεις αν το θέλεις, δεν ξέρεις τι θέλεις γενικά και μπαίνεις σε αλλοπρόσαλλες σκέψεις κουκουρούκου. Χαλάρωσε, συζήτησε με τις φίλες σου και πάρε το χρόνο σου. Σε διαβεβαιώνω πως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.
με αυτά που γράφεις φαίνεται πως είσαι κοπέλα με αξία,μην χαλιέσαι για έναν ασήμαντο...Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αδιαφορείς και να μην έχεις επαφές και πάρε δώσε μαζί του.
Καλά έκανες και έστειλες μνμ. Αλλά να μιλάς, να λες ευθέως τι σε ενοχλεί και σκέφτεσαι. Να πεις ότι δε σου άρεσε η ο τρόπος που σου μιλησε και που φέρθηκε. Είναι δικαίωμα σου να είσαι ενοχλημένη χωρίς να θεωρηθεί ότι το παίζεις κάποια...Παρόλα αυτά, σκέψου σοβαρά αν σου αξίζει κάποιος που δίνει εντολές και είναι εγωιστής. Και είναι και το άλλο που μου φαίνεται παράξενο. Για σένα μπορεί να είναι καινούρια τα θέματα των φλερτ, αλλά ένας 22χρονος νέος τι δουλειά έχει με μια άπειρη κοπέλα; Μήπως ο χαρακτήρας του είναι πολύ ανεπαρκής για τις εμπειρες συνομηλικες;
Scroll to top icon