ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2017 | 17:08

Ρομποτικό σεξ.

Έτσι το έχω βαφτίσει μέσα μου. Αυτό που είναι μάλλον της μόδας, να βρίσκονται ένας άνδρας και μια γυναίκα αποκλειστικά για σεξ. Δεν θυμάμαι τον αγγλικό ανάλογο ορισμό. Πιο παλιά το άκουγα και νόμιζα πως υπερβάλλουν ορισμένοι και ορισμένες. Δυο άνθρωποι, να αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον ως γεννητικά όργανα...δεν ξέρω. Όσο περνάει ο καιρός όμως όλο και πιο συχνά ακούω και διαβάζω κάτι που μου προκαλεί παγωμάρα και ανατριχίλα. Μια απορία που εκφράζουν καμιά φορά άνθρωποι που βρίσκονται σε τέτοιου είδους σχέσεις. Λένε πως παρατηρούνε μια αλλαγή στην συμπεριφορά του σεξουαλικού τους συντρόφου, πως π.χ. κάθεται ο άλλος μετά το σεξ και κουβεντιάζει, ή αγκαλιάζει τον άλλον/την άλλη. Για σκεφτείτε το λίγο. Που καταντήσαμε ρε παιδιά; Είμαστε για κλάματα. Τι είναι αυτό; Συναισθηματική δυσλειτουργία; Ένα είδος νέας ασθένειας που περιμένει να της δώσουνε οι επιστήμονες όνομα;Μου έλεγε μια γνωστή μου (με ένα πονηρό γελάκι) πως ο άντρας με τον οποίο βρίσκεται σεξουαλικά, τελευταία μένει λίγο παραπάνω στο κρεβάτι και της λέει μικροπεριστατικά από την ζωή του. Μου το έλεγε με ύφος νικήτριας. Ήθελα να σηκωθώ και να φύγω τρέχοντας κλείνοντας τα αυτιά μου και τα μάτια μου, αλλά δεν το έκανα. Της είπα πως είναι θλιβερό να θεωρείται κάτι τέτοιο "επιτυχής" εξέλιξη. Πως δεν θέλω να φανταστώ το "πριν". Εγώ το ξέρω ανάποδα, πρώτα γνωριζόμαστε, πλησιάζουμε συναισθηματικά ο ένας τον άλλο, αναπτύσσουμε μια οικειότητα, και ακολουθεί το σεξ. Ο έρωτας. Που πήγε ρε παιδιά ο έρωτας; Τον κρύψαμε ή μας κρύβεται; Γιατί; Πως τα κάναμε έτσι; Και πως να μην αρρωσταίνει ο κόσμος, πως να μην θερίζει η κατάθλιψη; ΄Ο προσωπικός της θρίαμβος είναι λέει πως εκείνος τελευταία μένει λίγο παραπάνω μαζί της στο κρεβάτι. "Εγώ είμαι εκείνη" λέει, "που έχει το πάνω χέρι".Δεν καταλαβαίνει πως έχει ήδη χάσει κατά κράτος. Και αυτό είναι το πιο τρομακτικό.
6
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικά δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με την εξομολόγηση σου.. δυστυχώς ο κόσμος έχει χάσει εντελώς την πορεία του, εντελώς το νόημα της ζωής και την ουσία των ανθρωπίνων σχέσεων.. βασικά νομίζω ότι έχει χαθεί εντελώς η έννοια της σχέσης, είτε αυτή είναι ερωτική είτε φιλική. Συμφωνώ όμως με την @pensiero ότι ο καθένας φέρει την ευθύνη των πράξεων του και ότι ο καθένας τέλικα είναι οι επιλογές του. Αν εσυ ξέρεις ποιος/ποια είσαι και προς τα που θες να πας να είσαι σίγουρος/ σίγουρη ότι θα βρεις ανθρώπους αντάξιους σου!
"Που καταντήσαμε;""Που πήγε ο/η/το ..."Ρητορικά μελό ερωτήματα γενεών και γενεών που αδυνατούν να σεβαστούν όσες επιλογές δεν υπακούουν στους δικούς τους γλυκερούς κώδικες συμπεριφοράς.
Μου κάνει εντύπωση ειλικρινά το πόση αρνητικίλα έπεσε στο αυτονόητο :O Καθένας όπως τη βρίσκει στο κρεβάτι του .Ψευτοπουριτανισμός και ψευτοηθική στην ουτοπία του ''έρωτα'' που σας διέπει .Και ναι κουασιμόδιστρε αυτό ακριβώς ρητορικά ερωτήματα με μια ανεπαισθητη δόση ανωτερότητας χαρακτήρα κατά την εκφρασή τους ...Κανείς δεν λέει ότι δεν είναι ωραίο το σεξ με συναισθήματα και φυσικά όλοι μπορεί να το θέλουν ή και όχι ,αλλά το να το ενάγεις και σε ρητορική ή και σε κήρυγμα ε εντάξει για 2017 πέφτει λίγο βαρύ ..Περιμένουν όλες τον πρίγκιπα να ξεκλειδώσει τη ζώνη αγνότητας και να χαρίσουν το πολυπόθητο τρόπαιο ...
Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο είναι ξεκάθαρο και συναινετικό από την αρχή δεν τίθεται κανένα θέμα .Τα δράματα ξεκινάνε όταν ένας από τους δυο πετάει σε ροζ συννεφάκια και ο άλλος κάνει απλά τη ''δουλειά'' του .
Scroll to top icon