ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2017 | 19:13

Should i stay or should i go?

Μένω μόνη σε δυάρι, 45 τετραγωνικών,επιπλωμένο, σε απόσταση 5 λεπτών από το μετρό, τρεις στάσεις μακριά από το σύνταγμα, σε ήσυχη περιοχή. Τριγύρω όλες οι παροχές, φυσικά. Κι επίσης, σε γραμμή που εξυπηρετεί και τη δουλειά μου.Πληρώνω 230, το διαμέρισμα είναι σε ημιόροφο, δεν έχω μπαλκόνι και θέρμανση (ή ψύξη) στο σαλόνι, επομένως είναι σαν να μην χρησιμοποιείται ο ένας χώρος. Θα μπορούσα να αγοράσω σόμπα και ανεμιστήρα, αλλά υπάρχει κλιματιστικό το οποίο η ιδιοκτήτρια αρνείται να επισκευάσει - ούτε και να ρίξει το ενοίκιο.Γενικά το έχω φτιάξει αρκετά όμορφα εδώ και ένα χρόνο, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω, εάν αξίζει τον κόπο να μείνω, ή να φύγω.SOME HELP?Anyone?
3
 
 
 
 
σχόλια
Να φυγεις καλο μου και εσυ...Και εγω ψαχνω αλλο σπιτι,δοινοπαθησα εδω που μενω απο προβληματα και πολυ ακριβο ενοικιο..Δεν βρισκω κατι αξιολογο και οικονομικο..Κουραστηκα να ψαχνω...Ενα δυαρι θελω,εχω τα παντα απο πραγματα...Και πλεον θα θελα με παρκιν γιατι βαρεθηκα να κανω κυκλους μεχρι να βρω να παρκαρω...Κατανταει τραγικο!!!!Πως βρισκετε εσεις ρε παιδια ευκαιριες και εγω δεν βρισκω?
Λες πως το σπιτι ειναι επιπλωμενο. Αν πας σε αλλο θα πρεπει να αγορασεις επιπλα φανταζομαι. Πιθανον να σε συμφερει να αγορασεις ενα κλιματιστικο κ οταν φυγεις το παιρνεις πακετο ή το πουλας.
Scroll to top icon