ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2017 | 14:26

Ρε παιδιά,

όταν λέτε "μπράβο" σε μια γυναίκα επειδή χώρισε και πήγε με άλλον για να "ταρακουνήσει" τον προηγούμενο, έχετε σκεφτεί ποτέ πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι να προσπαθήσεις να συνεφέρεις κάποιον; Πέραν του ότι, η πράξη αυτή, ακόμη και σε περίπτωση επανασύνδεσης, μπορεί να αποτελέσει αγκάθι στην σχέση εφόρου ζωής. Μα, είναι δυνατόν να ανοίξει μια γυναίκα τα πόδια της σε άλλον, επειδή αγαπάει τον προηγούμενο; Καθίστε τώρα γιατί μου φαίνεται έχουμε αρχίσει και παραμιλάμε ομαδικώς. Σε λίγο θα μας πείτε πως η γυναίκα θυσιάστηκε στον βωμό του έρωτα. Εδώ που τα λέμε, φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να κάνεις σεξ με κάποιον που δεν θέλεις. Σφίγγεις τα δόντια και λες, ότι με βρήκε με βρήκε.(:Και ο "καινούργιος", τι ρόλο παίζει; Είναι ενήμερος ή μπα; Ωραίοι είσαστε, μα τον θεό. Αν δεν σου κάνει ο άλλος, χωρίζεις. Τελεσίδικα. Και δεν είναι απαραίτητο πριν λαλήσει ο κόκορας να έχει εισβάλλει ο επόμενος μέσα σου. Το τελευταίο προσωπική συμβουλή, και μάλιστα δίχως χρέωση.
4
 
 
 
 
σχόλια
Αθανάσω μου δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο. Απλά μπαίνεις για λίγο στη θέση της κοπέλας και λες: τον αγαπάω μεν, δεν ξεκολλάει δε. Ωραία, καιρός να προχωρήσω παρακάτω, μάλλον είμαι έτοιμη (ας πέσω στον πρώτο τυχόντα).'Οταν λοιπόν ναυαγεί όλο αυτό, μέσα από λάθη που έγιναν εκατέρωθεν, καθώς και μπόλικη αυτοκριτική, επέστρεψε και έθεσαν από κοινού τη σχέση τους σε νέα βάση. Αμοιβαίες υποχωρήσεις, αγάπη που δεν είχε χαθεί, νέα προοπτική και όλα καλά.Μέσα στη ζωή είναι αυτά. Αν το μέλλον μίας σχέσης εμποδίζεται από κάποια θέματα, όταν λυθούν αυτά κι αν δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά, τότε μπορεί να συνεχιστεί από εκεί που έμεινε αν υπάρχει θέληση και ειλικρινής διάθεση. Γνώμη μου.
Επειδή νομίζω ότι αυτό το παραλήρημα, όπως το αποκαλεί εύστοχα η What The Fu_rfulo! το προκάλεσε δικό μου σχόλιο σε προηγούμενη εξομολόγηση, επίτρεψέ μου να σου απαντήσω, εξομολογούμενε.Κατ'αρχήν, κανείς δεν είπε "μπράβο" στη συγκεκριμένη κοπέλα, ούτε εγώ ή κάποιος άλλος συνέστησε γενικές "τακτικές ταρακουνήματος". Με αφορμή τα συγκεκριμένα στοιχεία της συγκεκριμένης δημόσιας εξομολόγησης έγραψα την άποψή μου πάνω σε αυτήν και μόνο.Τώρα, σε γενικό επίπεδο δεν πέφτει σε κανένα από εμάς λόγος να αρχίσει να κατακρίνει τους άλλους για το τι κάνουν και τι δεν κάνουν και να κοτσάρει άκριτα και στα ξεκούδουνα ταμπέλες και σενάρια για όλο το γυναικείο (και αντρικό) πληθυσμό. Ο καθένας μας επιλέγει τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που θα εμπλακεί και μπορεί να κρίνει μόνο στα προσωπικά του.Υ.Γ: Το σεξ αγαπητέ, δεν είναι X-Files ούτε Independence Day με εισβολές από εξωγήινους (αν και είναι στενή επαφή τρίτου τύπου). Κούλαρε λιγάκι, μάθε να σέβεσαι τις γυναίκες και τις προσωπικές τους επιλογές και ασχολήσου με τα του οίκου σου - πίστεψέ με, θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
Οταν η μπάλα παίρνει και άλλους που πιθανόν είναι ανήξεροι, τότε παύει να είναι προσωπική επιλογή.Και σταματήστε αυτή την καραμέλα όπου δεν σας βολεύει να πετάτε το σταματήστε να σχολιάζετε και να κρίνετε.Η ίδια η σελίδα είναι για σχόλια και κρίσεις,όποιος θέλει να ασχολείται μόνο με τα του οίκου του να μην μπαίνει εδώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon