ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2017 | 12:32

Άσθμα

Απο πολυ μικρη, ειχα παρατηρησει οτι δεν εχω και το καλυτερο αναπνευστικο συστημα:P Μια φορα, στα γενεθλια μου, με ειχε πιασει κριση ασθματος αρκετα χρονια πριν. Ηταν πολυ εντονο. Δεν μπορουσα ουτε να μιλησω. Η μητερα μου τρομαξε, πηγαμε σε εναν γιατρο. Μεχρι να φτασουμε μου ειχε περασει. Μου ειπαν οτι δεν εχω τιποτα. Ανα αρκετα αραια διαστηματα, 2-3 μηνων, το ξαναπαθαινα. Που και που συχνοτερα. Κυριως μετα απο εντονη γυμναστικη, μερικες φορες μετα και απο κλαμα. Σφιξιμο στο στηθος,συριγμος και μετα δυνατος βηχας. Ειχα παραπονηθει πολλες φορες στους γονεις μου για αυτο, αλλα η απαντηση ηταν παντα η ιδια "Αμα ηταν κατι το ανησυχητικο, θα ειχαμε ανησυχησει εμεις οι ιδιοι πρωτοι". Τελος παντων, διαγνωστηκα με ασθμα μολις χθες. Με επιασε παλυ εντονα στο γυμναστηριο,ενω εκανα διαδρομο,αναγκαστηκα να φυγω. Και η ερωτηση μου ειναι η εξης... Πρεπει να αποφευγω την εντονη γυμναστικη; Εχω παρατηρησει οτι μου συμβαινει μετα απο το τρεξιμο. Να το ελλατωσω; Και καμια αλλη γενικη συμβουλη; Ευχαριστω :)
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλά τώρα μιλάς σοβαρά;Είναι ερώτηση νοήμονος όντος αυτή;Ζητάς συμβουλές ιατρικού τύπου από αγνώστους και το πιθανότερο άσχετους;Δηλαδή εάν σου πώ ότι δεν χρειάζεται να αποφεύγεις την έντονη γυμναστική εσύ θα το πράξεις;Πήγαινε κοριτσάκι μου σε έναν καλό γιατρό να σε εξετάσει,ανέφερε του τα συμπτώματα που έχεις και ακολούθησε τις οδηγίες του κατά γράμμα.
Εφόσον διαγνώστηκες μόλις χθες, για ποιο λόγο πουλάκι μου απευθύνεις αυτές τις ερωτήσεις στους άσχετους σχολιαστές της Lifo και όχι στο γιατρό που έκανε τη διάγνωση;Ή... δεν έκανε γιατρός τη διάγνωση;;; Τρέλανε μας!!!
Scroll to top icon