ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.7.2017 | 02:19

Ημικρανια

Αυτο το πραγμα με τις ημικρανίες μου πρεπει να σταματησει.. εχω 2-3 φορές το μηνα εδω και πολλα χρονια και όσα ντεπον Κ να παρω δεν ηρεμώ! Φτάνω σε σημείο να κανω εμετο αλλες φορές κρατάει μερες, αλλες φορές περναει με τον υπνο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πήγα σε νευρολόγο ,και μου έγραψε χάπια,τα οποία παίρνεις πριν σε πιάσει η ημικρανία,και κάνουν δουλειά.Εγω τουλάχιστον καταλαβαίνω πότε θα με πιασει
Δεν ξέρω από ποια περιοχή της Ελλάδας είσαι, αλλά διάβασα ότι στο νοσοκομείο ''Ερρικος Ντυναν'' έχει ιδρυθεί μια νέα μονάδα ειδικά για άτομα που υποφέρουν από κεφαλαλγίες και ημικρανίες. Ρίξε μια ματιά, θα σε βοηθήσει!
Όσα ντεπόν, ασπιρίνες και λοιπά αναλγητικά να πάρεις, οι ημικρανίες απαιτούν ειδική αγωγή.Θα πας σε ειδικό νευρολόγο (εύκολα γκουγκλάρεις ειδικό για ημικρανίες) και θα σε εξετάσει ώστε να σου προτείνει τη σχετική αγωγή. ΔΕΝ θα βγάλεις μόνος σου πορίσματα από ίντερνετ και τρίτους.Υπέφερα κι εγώ χρόνια, αλλά πλέον όταν με βαράει παίρνω το χαπάκι μου και την ξεχνώ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon