ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2017 | 13:14

.

Πειτε μου αποψεις!15.7.2017 | 13:18Τοσο καιρο ελεγε οτι δε με θελει ερωτικα και οταν του ελεγα να μη μου ξαναμιλησει και να κανει σαν να μην υπηρξα , τοτε αυτος συνεχιζε να μου μιλα. Και διαρκως κυκλοι, εγω να ειμαι αυτη που τον αγαπαει και εκεινος αυτος που δεν θελει ή ετσι ελεγε τουλαχιστον. Αυτο ηταν για 3 χρονια. Προχθες με ειχε νευρισει. Αρχισε να μιλαει πολυ σπαστικα και νευριασα. Ετσι του ριχνω ενα "η συμπεριφορα σου με κανει να ειμαι με αλλον". Εκει παγωσε. Ξεκινησε την ανακριση. Συνεχεια ελεγε οτι ψεματα λεω και πως δεν εχω αγορι και τετοια. Ηθελε να τα μαθει ολα. Ζητησε φωτογραφια να ειμαι εγω μαζι με το αγορι μου. Δεν του εστειλα. Τελος παντων. Απο τοτε που εμαθε οτι εχω αγορι (ψεματα ειναι ομως) ειναι αλλος ανθρωπος. Μου μιλαει περισσοτερο, ειναι πιο καλος, μιλαει για προσωπικα θεματα και τελος παντων, δεν ειναι οπως ηταν! Και σκεφτομαι, γιατι το κανει αυτο τωρα; Τωρα που εγω υποτιθεται ειμαι σε σχεση; Γιατι τοσο καιρο ηταν ο ψυχρος και απομακρος τυπος που παρακαλουσα ενω τωρα ειναι τοσο διαφορετικος; Σκεφτηκα μηπως το κανει επειδη δε θελει να ξεκολλησω ποτε απο πανω του και θελει να με εχει σιγουρη. Αλλα οχι δεν μπορει να ειναι τοσο δαιμονιος. Σκεφτηκα μηπως φοβαται τις δεσμευσεις, φοβαμαι μη πληγωθει ή μη πληγωσει, φοβαται ολα αυτα που προκυπτουν σε μια σχεση. Αλλα ειναι και οι γνωστοι μου που συνεχεια μου λενε "Σε θελει, σε γουσταρει". Δε ξερω. Θελω βοηθεια. Τον αγαπαω παρα πολυ και δε θελω να τον χασω για ενα ψεμα που ειπα και για μια χαζη συμπεριφορα που εχει αυτος. Πειτε μου αποψεις.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εξίσου κουραστικές είναι και οι εξομολογήσεις που ανεβαίνουν για τρίτη (τουλάχιστον) συνεχόμενη φορά εκβιάζοντας όχι απλά σχόλια, αλλά τα σχόλια που γουστάρει να ακούσει η εξομολογούμενη.Όχι δε σε γουστάρει ερωτικά γιατί μέσα σε τρία χρόνια όλο και κάτι θα είχε γίνει και ναι του δίνεις αυτοβούλως και απλόχερα επιβεβαίωση χωρίς αυτό να είναι κάτι ευνοϊκό για σένα. Σε δουλεύει μέσα στη μούρη σου και δεν εννοείς να το πάρεις χαμπάρι!
Scroll to top icon