ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2017 | 16:49

Ο άντρας όταν θέλει μια γυναίκα

της το δείχνει ξεκάθαρα και χωρίς παρερμηνείες. Αν κάποια χρειάζεται διαβεβαιώσεις τρίτων, σημαίνει απλά ότι το αντικείμενο του πόθου δεν την γουστάρει. Αυτήν την καραμέλα "μου το λένε όλοι πως του αρέσω" ξεχάστε την μια για πάντα, μην χάνετε άδικα ενέργεια και χρόνο. Αν "του αρέσατε", θα το γνωρίζατε από τον ίδιο, και όχι από τρίτους. Συμβαίνει άλλωστε συχνά να λέμε στον άλλο αυτό που θέλει να ακούσει, ειδικά όταν πρόκειται για άτομο που τρώει κόλλημα και καταλαβαίνει ό,τι το συμφέρει να καταλάβει.Επίσης πολλές ρωτάτε πραγματικές ανοησίες, και είσαστε ολόκληρες γυναίκες ρε παιδάκι μου. Δηλαδή φαντάζομαι πως όσες φίλες σας λένε αυτά που σας λένε, έχουν τους λόγους τους. Σου λέει που να βγάλω τώρα άκρη με τούτη εδώ, πες της εκεί πως "κατά βάθος" την αγαπάει και ό,τι άλλο, να τελειώνουμε.Σοβαρά τώρα ρωτάτε πολλές για ποιόν λόγο κάποιος να ασχολείται μαζί σας αν ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ; Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν είσαστε σοβαρές. Αν σας αγαπούσε θα το ξέρατε, θα ζούσατε εσείς καλά και εμείς πολύ καλύτερα.Ωραία, ας το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.1. Δεν έχει χόμπυ.2. Μόλις τελείωσε η ποδοσφαιρική σεζόν. 3. Θέλει να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει η χωρίς ανταπόκριση καψούρα μιας γυναίκας.4. Ξέμεινε από γκόμενα, τι σκατά του μένει να κάνει;5. ΔΕΝ ξέμεινε από γκόμενα, αλλά του αρέσει να παίζει.6. Γιατί του έγινε συνήθεια.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ1. Γιατί όχι; Αφού (προς το παρών) δεν αγαπάει καμία άλλη.2. Γιατί ΑΥΤΗ του τονώνει το εγώ του.3. Γιατί θέλει να δει μέχρι που μπορεί να φτάσει η χωρίς ανταπόκριση καψούρα μιας γυναίκας.4. Γιατί καλύπτει έτσι την βασική σεξουαλική του ανάγκη.5. Γιατί τρέμει την ώρα που θα της πει την μοιραία φράση.6. Γιατί του έγινε συνήθεια.Διαλέγεται και παίρνετε τι ταιριάζει στην περίπτωσή σας. Βέβαια ανέφερα μόνο τα βασικά σημεία, αν βάλετε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει θα βρείτε και τα υπόλοιπα. Κουράγιο, η αλήθεια θέλει κότσια. Αλλά στο τέλος απελευθερώνει. Και αυτό δεν σας το λέω για να σας παρηγορήσω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εμπεριέχει κάποιες αλήθειες η εξομολόγηση. Κάτι που δεν αντιλαμβάνονται κάποιες γυναίκες είναι το εξής: από την αντρική σκοπιά, το ''μου αρέσει μία γυναίκα'' δε συνεπάγεται πολλές φορές τίποτε περισσότερο από το ότι ''δε θα με χάλαγε να τη δω στο κρεβάτι μου''. Αν γινόταν αυτό αντιληπτό, πολλά αισθηματικά ''δράματα'' θα είχαν αποφευχθεί.
Ξερω αρκετους φιλους ανδρες που δεν προσεγγιζουν αμεσως καποια που τους αρεσει, για δικους τους λογους, πχ σκεφτονται την απορριψη. Δεν ειναι τοσο ευκολο, οπως μας τα περιγραφεις.Επισης, ετσι οπως γραφεις ειναι σαν να μας παρομοιαζεις την γυναικα ως αντικειμενο. Τhink it.
Scroll to top icon