ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2017 | 23:56

Σημερινή κοινωνία (κοριτσια)

Ο τίτλος ειναι ίσως κατι το προβλεπόμενο και πολυσυζητημένο...εγώ με αφορμή την σημερινή μερα ,που έπειτα απο καιρο βγήκα εξω(λογω εξετάσεων) , παρατήρησα λιγο καλυτερα γυρω μου και προσωπικά αυτο που ειδα με απογοήτευσε! Ας τους παρω εναν εναν...κοριτσάκια μου ,γιατι προσπαθείτε τοσο πολυ;γιατι; Καμια κακιά ,καμια ζήλια γιατι και εγώ γυναίκα ειμαι ,εχω ανάγκη να δείχνω ομορφη να περιποιούμαι κλπ..αλλα ειναι δυνατόν τωρα να βλεπω κοριτσια της ηλικία απο 14(μαλιστα 14!!) και μεγαλύτερες ηλικίες φυσικα να ντύνονται λες και εχουν κανει πιάτσα η να μου εχουν ενα τουπέ λες και ειναι ολες μοντέλα της Victoria secret? Η ομορφιά που ελκύει τους ανδρες ειναι η απλή ,φυσικη ομορφιά ,το ωραίο ειναι να τα εχεις καλα με τον εαυτό σου! Εγώ βλεπω πάντως οτι πλεον τα κοριτσια βιάζονται πολυ να κάνουν πραγματα (γιατι πλεον υπάρχουν 15χρονα που πανε με 25χρονους) και πιέζονται έντονα να ειναι τέλειες! Αγαπήστε τον εαυτό σας και κυρίως ανάπτυξε την προσωπικότητα σας και μην παρασύρεστε..Ελπιζω καποια στιγμές ολες σας να καταλάβατε την αξία του να εισαι ο εαυτό σου ,να τον αποδέχεσαι και να χαίρεσαι γι αυτο...ετσι μονο θα μπορείτε να έχετε και σχέσεις που βασίζονται σε αξίες όπως η αγαπη ο σεβασμός και η εκτίμηση..ολα αυτα θα πρεπει να τα εχεις για να τα απαιτείς και σε μια σχεση! Τέλος θα ηθελα να πω οτι το να κραζουμε όπως το λεμε σημερα η μια την άλλη δεν βοηθάει ούτε στο να βελτιωθεί αυτη η κατασταση ούτε και στην βελτίωση του εαυτού μας...θα πρεπει να δεχόμαστε την διαφορετικότητα ,την μοναδικότητα και να αποφεύγουμε συμπεριφορές που πληγώνουν τους άλλους και θα πλήρωναν και εσάς αν βρισκόσασταν στην θεση τους ..πολλα φιλια!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Να μην κραζομαστε μεταξυ μας, αλλά εσυ να κράξεις.. Τελος παντων, τα λαθη της μικρης ηλικιας θα πληρωθουν στο μελλον(πχ ποσες εχουν μετανιωσει που εκαψαν τα μαλλια τους απο τις βαφες; καθε γενια εχει τα δικα της) . Αφου αυτες δεν τις πειραζει τι σε κοφτει εσενα;
Φτάνει πια με τις παραινέσεις που υποκρύπτουν ζήλεια και είναι γεμάτες από στερεότυπα. Ποιος σου είπε ότι όποια βάφεται και στολίζεται δεν αναπτύσσει την προσωπικότητά της, δεν έχει αυτοεκτίμηση ή δεν αγαπάει τον εαυτό της; Γιατί δεν αποδέχεσαι εσύ πρώτα την διαφορετικότητα; Τι δουλειά έχει ο σεβασμός και η εκτίμηση σε μία σχέση με το κραγιόν και τα τακούνια; Λυπάμαι αλλά από κάτι τέτοιες απόψεις δήθεν cool και φιλελεύθερες αναπαράγονται οι ανισότητες και οι ταμπέλες.
Εδώ θα συμφωνήσω. Άλλο θέμα τα σημερινά 12-16χρονα που ντύνονται (και συμπεριφέρονται) μικρομέγαλα και άλλο πράγμα η έξτρα περιποίηση που άλλοι τη θέλουν και άλλοι όχι.Τα 'κανε λίγο αχταρμά μέσα στο μυαλό της η εξομολογούμενη.
Scroll to top icon