ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2017 | 02:43

Ανόητος προβληματισμός

Μου ζήτησε ένας συνάδελφός μου να βγούμε. Μου αρέσει, αλλά έχω τρελά κόμπλεξ και ανασφάλειες. Με την εμφάνισή μου (έχω λίγη ακμή ακόμα στα 26 μου και μάλλον για πάντα...), με την πνευματική μου καλλιέργεια, με το σπίτι μου, για το ραντεβού ότι δεν θα έχω κάτι να συζητήσω, για το μέλλον (αν φυσικά περάσουμε τα πρώτα στάδια και υπάρξει και μέλλον) ότι δεν θα έχω τίποτα να προσφέρω διότι δουλεύω πολύ, είμαι παράξενη (όπως μου έχει πει κάποιος και βασικά διαπιστώνω ότι ισχύει κάπως), γενικά έχω συνηθίσει στην μοναξιά μου...Το ξέρω ότι χαζομάρες γράφω, θα μου πει κανείς μακάρι όλα τα προβλήματα του κόσμου να ήταν σαν το δικό μου (γιατί δεν είναι πραγματικό πρόβλημα), τέλος πάντων παιδιά, καληνύχτα και καλημέρα σε όλους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Όχι, εγώ δε θα σου πω για τα προβλήματα όλου του κόσμου.Θα σου πω ξύπνα και σταμάτα να έχεις ως φυσική αντίδραση να υποτιμάς τον εαυτό σου.Αυτά που περιγράφεις είναι απλά καθημερινά ανθρώπινα χαρακτηριστικα - η "παραξενιά" του καθενός, λίγη ενήλικη ακμή, η όποια ατέλεια ενός σπιτιου που το ζεις κλπ.Μη θεωρείς ότι όλοι οι άλλοι είναι Αινστάιν, με καλλιέργεια Αρβελέρ, ταλέντα Ντα Βίντσι, εμφάνιση αφών Χαντίντ και το Ιδανικό Σπίτι.Ξύπνα! Και βγες και πέρνα καλά!
Scroll to top icon