ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2017 | 01:42

Κουραστηκα

Ειμαι 31 χρονων και ο αντρας μου 46. Παντρεμενοι 6 χρονια. Εχουμε ενα παιδι 5 χρονων και εχει δυο απο τον προηγουμενο γαμο του 15 και14 που μενουν μαζι μας. Ολα αυτα τα χρονια ειμαι σπιτι-δουλεια-σπιτι. Νιωθω πως μικρη ανελαβα μεγαλες ευθυνες.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εξομολογούμενη, σας δίνω την άλλη πλευρά μιας παρόμοιας σχέσης με την ιδια διαφορά ηλικίας που ξεκίνησε όταν η γυναίκα ηταν 25 και ο συντροφος 40.Μιας και κανένας δε επιθυμουσε γάμο, παιδια, ούτε καν συγκατοικηση για να μην λείψει από κανένα η ελέυθερία, τετοια προβλήματα όπως η κουραση και οι ευθυνες που αναφέρεις δεν υπήρξαν.Σχεδόν 20 χρόνια μετά , από αυτό τον ξέγνοιαστο ερωτα έχει μείνει μια συντροφικότητα και ενα σωρο κενά.Χορτάσαμε ελευθερία,αλλά χάσαμε το τρένο για την οικογένεια ή τα παιδιά.Συμπέρασμα αφού επέλεξες αυτή τη ζωή και αγαπας το αντρα σου ζήσε τη στο φούλ και ας κουράζεσαι. Πολυ γρήγορα θα περάσουν 15 χρόνια και ο άντρας σου θα είναι 60 χρονών. Μη σπαταλάς το χρόνο σου σε δυσάρεστες και υποθετικές σκεψεις, αν αγαπάς τον άντρα σου βεβαίως. Σε άλλη περίπτωση σκέψου καλά τι θα κάνεις, εφόσον έχεις και παιδί.Η δική μου εμπειρία λέει πως καλά έκανες και το τόλμησες, εσυ ξέρεις καλύτερα.
Οι επιλογές έχουν και συνέπειες, αγαπητή μου. Όταν επιλέξατε στα 20 κάτι σας να παντρευτείτε με τον συγκεκριμένο, υποθέτω ότι έγινε υπό το φάσμα ενός ροζ συννεφακίου. Προσγειωθήκατε στην πραγματικότητα με τη βοήθεια της έλευσης του παιδιού σας και τώρα ψάχνετε διέξοδο. Συνήθως αυτό συμβαίνει όταν κάνουμε τις επιλογές μας κάπως πιο επιπόλαια.Για τον καλό όλων σας εύχομαι συνειδητά να πάρετε τις αποφάσεις σας και να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για όλους, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας.
Στην παρούσα φάση μπορεί να σου φαίνονται όλα αυτά βουνό.Σκέψου όμως να έκανες το 1ο σου παιδί στα 40, και να έπρεπε να κάνεις όλα αυτά που κάνεις τώρα στα 40 σου. Τότε εκ των πραγμάτων δεν θα είχες τις ίδιες αντοχές γιατί θα είχες και άλλα 10 χρόνια στην πλάτη σου.
Scroll to top icon