ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2017 | 17:08

Κοντεύω να σκάσω από έρωτα.

16 χρόνια μετά και ακόμη βλέπω καρδούλες. Ακούω το αυτοκίνητο στην αυλή και με πιάνει χτυποκάρδι. Με κοιτάζει και γίνεται η καρδιά μου ζελές. Έχω γίνει με τα χρόνια κανονική ανατολίτισσα. Αν είναι δυνατόν. Και μετά αναρωτιούνται οι άλλοι για το κόλλημα που έχει και αυτός μαζί μου χρόνια τώρα. Όλη την ημέρα που εκείνος λείπει συγυρίζω πηγαίνω κάθε μέρα να αγοράσω φρέσκα βιολογικά υλικά για να μαγειρέψω τα αγαπημένα του φαγητά και γλυκά. Γλυκό κάθε μέρα απαραιτήτως για τον απογευματινό καφέ. Του αρέσει η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, μουσακάς, παστίτσιο, πίτες, κοκκινιστά. Εναλλάξ βέβαια για να μην βαριέται. Φροντίζω πάντα να είμαι φρέσκια, περιποιημένη και όμορφη. Βάφω τα μαλλιά μου κόκκινα και τα αφήνω μακριά όπως του αρέσουν. Την ημέρα θέλει να τα έχω μαζεμένα. Την νύχτα όταν πάμε να ξαπλώσουμε τα αφήνω λυτά.Το πρωί τον ξυπνάω και του φτιάχνω το πρωινό του με φρέσκα αυγουλάκια, ελληνικό καφέ,κουλουράκια χειροποίητα και χυμό πορτοκάλι όσο εκείνος είναι στο μπάνιο. Το πρωινό το θέλει πάντα ίδιο. Μετά αφού φύγει εγώ στρώνω το κρεβάτι μας και μετά τρέχω για μια ώρα. Την μια ημέρα τρέξιμο, την άλλη γυμναστική εναλλάξ. Μετά δουλειές στο σπίτι, αγορά και μαγείρεμα. Προσέχω πάντα να είμαι ντυμένη κομψά αλλά όχι προκλητικά όταν βγαίνουμε, ή όταν έχουμε κόσμο στο σπίτι. Η αλήθεια είναι το μαγείρεμα μου τρώει τον περισσότερο χρόνο μου, αλλά χαλάλι του. Φτιάχνω και τα ζυμαρικά μόνη μου, και το ψωμί μας. Δεν τα θέλει τα έτοιμα. Καμιά φορά σκέφτομαι πως αν είχαμε κάνει παιδιά, θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Θα προλάβαινα να τα κάνω όλα όπως τα θέλει;Μου δίνει αληθινή ευχαρίστηση να κάνω πράγματα για εκείνον. Το μόνο που θέλω είναι να είναι ευχαριστημένος, να χαίρεται να επιστρέφει στο σπίτι και να τον ξεκουράζω. Τα βράδια όταν ξαπλώνουμε του κάνω μασάζ με λάδι λεβάντας που του αρέσει. Του αρέσει πολύ και το μασάζ στις πατούσες. Ο έρωτας που μου κάνει αυτός ο άντρας είναι από άλλον γαλαξία.Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Και δεν με ενδιαφέρουν τα όσα μου λένε οι φίλες μου, πως πρέπει να κάνω κάτι και για μένα, πως πρέπει να βγάζω δικά μου χρήματα, πως δεν ζούμε πλέον στον μεσαίωνα. Είμαι καλά, είμαι ευτυχισμένη, γιατί να αλλάξω κάτι; Κάθε μήνα μου δίνει χρήματα μόνο για εμένα, και ποτέ δεν με ρωτάει τι τα έκανα. Δεν με έχει κάνει ποτέ να νοιώσω άσχημα. Μου πήρε δικό μου αυτοκίνητο χωρίς να του το ζητήσω, για να μπορώ να επισκέπτομαι άνετα τους γονείς μου. Όπου και αν έχω θελήσει ποτέ στην ζωή μου να ταξιδέψω, με έχει πάει. Λατρεύω αυτόν τον άνθρωπο, είναι ο άντρας της ζωής μου και κάτι παραπάνω. Μου αρέσει να ζω αποκλειστικά για εκείνον, για ΕΜΑΣ. Αυτό δεν θα το καταλάβουν ποτέ οι φίλες μου. Ζούμε ζωές παράλληλες.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα δε μου μοιάζει για τρολλ μιας και στον περίγυρό μου συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.Έχω έναν συνάδελφο 43 ετών ο οποίος είναι 20 χρονια με την σύζυγό του πλέον.Συνέχεια λεει πόσο τον φροντίζει η σύζυγος, ποσο τον αγαπάει και ποσο τυχερός είναι.Οτι ειναι ακόμα "καψούρα" μαζί του και όλη η ζωή της γυρίζει γύρω απ' αυτόν.Η κυρία του έρχεται καμια φορά στη δουλεια και του φέρνει σπιτικά, ζεστά, τέλεια μαφινς (κερνάει κι εμένα-υπέροχα!). Πολύ γλυκιά, εμφανίσιμη, προσεγμένη και τον κοιτάζει στα μάτια!Τον τελευταίο χρόνο δουλεύω περισσότερο με τον εν λόγω συνάδελφο και κάνουμε παρέα οποτε μοιραζόμαστε σκέψεις και προβληματισμούς. Ψάχνεται μόνιμα για εξωσυζυγικές περιπέτειες. Τον γοητευουν οι δυναμικές, ανεξάρτητες γυναίκες που δυσκολεύεται να κατακτησει. Λέει πως δεν αντέχει μια γυναίκα που κρέμεται από πάνω του. Που δεν εχει ζωή έξω από το γάμο. Που ασχολείται μονο μαζί του. Οτι απολαμβανει τη φροντίδα αλλα πλέον τον πνίγει όλο αυτό. Θέλει αυτο που δεν εχει.Τον ρώτησα γιατί δε χωρίζει. Μου ειπε πως φοβάται οτι θα την διαλύσει. Γιατί δεν της μιλάει να της πει πως νιώθει; Λέει οτι εχει προσπαθήσει αλλα η κυρια του βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν. Προσπαθεί να πηγαίνει σπιτι όσο λιγότερο μπορεί πια.Όταν ειναι "μόνος" δουλεύει απίστευτες ώρες. Όταν ασχολείται με κάποια, τρέχει πίσω της. Παραδέχεται οτι εχει βολευτεί.Στην αρχή τον ζήλευα. Τώρα τον βλέπω εγκλωβισμένο σε μια αρρωστημένη εμμονή.Ελπίζω και η δυο ιστορίες να έχουν αίσιο τέλος.
Είμαι μιας εντελώς διαφορετικής λογικής, όσον αφορά στις σχέσεις. Σέβομαι ωστόσο απόλυτα αυτό που νιώθει κι έχει χτίσει ο καθένας για τη ζωή του.Αν εσείς νιώθετε καλά και άνετα μέσα σε αυτό που ζείτε, γιατί διακρίνω μια ανασφάλεια στα όσα γράφετε; Ένα "ναι μεν, αλλά"; Ίσως φταίνε τα όσα ακούτε από το περιβάλλον σας. Αν εσείς ζείτε αυτό που θέλετε και είστε ευτυχισμένοι τόσο ως μονάδες, όσο και ως προς τη σχέση σας, μην αφήνετε κανέναν να σας πει πώς πρέπει να βιώνετε την καθημερινότητά σας. Ο καθένας μας πορεύεται στη ζωή του διαφορετικά κι η ευτυχία είναι κάτι εξαιρετικά υποκειμενικό. Πάψτε, λοιπόν, να αναρωτιέστε και ζήστε αυτό που ζείτε όπως το θέλετε και σας αρέσει.
Το να αγαπάς το σύντροφό σου και να το αποδεικνύεις έμπρακτα είναι πολύ ωραίο, αλλά διακρίνω υπερβολές. Γιατί να του τρίβεις με έλαια τις πατούσες; Φαντάζομαι ότι θα του φέρνεις και τις παντόφλες στα πόδια του. Δηλαδή μετά συγχωρήσεως κιόλας, θα του σκουπίζεις και το πισινό μετά την αφόδευση; Γελάω δεν μπορώ! χαχαχα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon