Πατούλης: Όταν του ξέφυγε το «σαν δήμαρχος της Αθήνας»

Πατούλης: Όταν του ξέφυγε το «σαν δήμαρχος της Αθήνας» Facebook Twitter
2

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης κατά την παρουσίαση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά».

«Εμείς ξεκινάμε μια δουλειά για να αλλάξουμε την Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινήσεις, αν και σε μία αποστροφή του λόγου του ο κ. Πατούλης, είπε τη φράση «σαν δήμαρχος της Αθήνας», σπεύδοντας πάντως να εκφράσει την ελπίδα «να μην το έγραψε η κάμερα».

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι το ίδιο λάθος έκανε και κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Ο κ. Πατούλης σημείωσε ότι «η μητέρα του ζει στα Πετράλωνα» και ότι ο ίδιος «είναι γέννημα θρέμμα της Αθήνας και πήγε στο Μαρούσι ως γιατρός. Θα αγωνίζομαι πάντα για το Μαρούσι από όποια θέση κι αν βρίσκομαι», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «τον σέβεται» αλλά ότι ενώ «είχε τη διάθεση, αυτά τα χρόνια δεν μετέτρεψε σε έργο».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ άσκησε δριμεία κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, ζητώντας του «να αναλάβει τις ευθύνες του για την ασφάλεια των πόλεων και ειδικότερα της Αθήνας, διαφορετικά να μεταβιβάσει τις εξουσίες του στον πρώτο βαθμό Αυτοδιοίκησης».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM