ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2017 | 14:05

Εγώ, αυτός και ο κολλητός του.

Γνώρισα το αγόρι μου πριν 1 χρόνο περίπου όταν έκανα παρέα με τον κολλητό του. Ο κολλητός του του ειχε πει ότι με γούσταρε αλλά εκείνος με φλέρταρε και έτσι τα φτιάξαμε. Εγώ βέβαια τότε το ζώον χαμπάρι δεν ειχα πάρει ότι ειχα μπει στη μέση. Τωρα ο κολλητός του μου τα είπε όλα και πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα με το αγόρι μου το οποίο παραδεχτηκε τα πάντα. Του ειχε πει ψέμματα ότι ταχα θα τον βοηθούσε να μας τα φτιάξει και από πίσω του με φλέρταρε μέχρι που τελικά πέτυχε τον σκοπό του. Απλώς έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα ότι ο σύντροφος ο δικός μου επαιξε τέτοιο παιχνίδι στον ίδιο του τον κολλητό. Έχω μπει στη μέση με θέλουν και οι 2 και εγώ θέλω να χωρίσω γιατί όταν τα έμαθα όλα αυτα άλλαξα τελείως την εικόνα που ειχα στο μυαλό μου για τον άνθρωπο που στέκεται δίπλα μου.
8
 
 
 
 
σχόλια
@What The Fu_rfulo!Τι εννοεις οτι "ειναι μεταξυ τους" ρε συ??? Μαθαινεις οτι ο γκομενος σου φερθηκε σκαρτα στον ιδιο του τον κολλητο και αυτο σε αφηνει ανεπηρεαστη? Δεν σου δημιουργουνται αμφιβολιες για το ποιον του ανθρωπου που εχεις διπλα σου? Δεν αρχιζεις να φοβασαι οτι με την ιδια ευκολια που προδωσε τον φιλο του, μπορει αυριο μεθαυριο να κοροιδεψει και σενα? Μπορει να μην της ειχε δωσει αλλα δειγματα αυτος ή μπορει και να της ειχε δωσει και η ιδια να εθελοτυφλουσε, η ουσια ομως ειναι οτι τωρα υπαρχει ενα περιστατικο που ειναι λογικο να τη βαζει σε σκεψεις. Δεν χρειαζεται να υπαρχουν πολλες αφορμες αλλωστε για να συνειδητοποιησεις οτι ο αλλος ειναι αναξιος εμπιστοσυνης, αρκει ενα μονο.
Επαναλαμβάνω, ήταν/είναι μαζί ένα χρόνο. Σε αυτό το διάστημα αυτή δεν ένιωσε τίποτε για τον σύντροφο της; Ο σύντροφος της έχει δώσει άλλα δείγματα παρόμοιας συμπεριφοράς; Πως της συμπεριφέρεται; Την αγαπάει, τη νοιάζεται, τη φροντίζει; Και είχε κάτι η άλλη με τον κολλητό στην τελική και την έκλεψε απ' αυτόν; Μα έλα τώρα!Την είδαν και οι δύο, τη γούσταραν και ο πρώτος έκανε κίνηση, η άλλη ενέδωσε και ο κολλητός έμεινε άπραγος! Για ένα χρόνο! Που σημαίνει ότι περίμενε να πάρει την εκδίκηση του. Αυτό τι λέει για τον κολλητό; Και η άλλη γιατί τόση καούρα ότι την θέλουν και οι δύο και αυτή είναι στη μέση; Ποια μέση; Θα χωρίσει τον έναν για να κάτσει στον άλλον; Σε παρακαλώ πολύ!
Ε οκ, και καλα να της φεροταν μεχρι τωρα, αυτο δεν λεει κατι. Θελω να πω οτι ολοι καλοι ειναι, μεχρι να κανουν την πρωτη στραβη. Τελοσπαντων, για μενα το θεμα δεν ειναι οτι εκλεψε την γκομενα που ηθελε ο φιλος του, αλλα το οτι τον κοροιδεψε. Γιατι, αν ειδες, η κοπελα λεει οτι ο δικος της ειχε πει στο φιλο του οτι δηθεν θα τον βοηθουσε για να τα φτιαξει μ' αυτην. Και τελικα τα εφτιαξε αυτος μαζι της. Ε οκ, αυτο δεν το λες και σωστη συμπεριφορα φιλου προς φιλο. Αν ειχε αισθηματα για την κοπελα και ηξερε οτι το ιδιο νιωθει και ο φιλος του, για μενα θα ηταν πιο εντιμο να του το πει, ή εστω να μην υποκρινεται κιολας οτι θελει να τον βοηθησει.
Για το κομμάτι της μεταξύ κολλητών κοροϊδίας, έχω απαντήσει παραπάνω.Εγώ θα σου πω ότι ο τύπος ερωτεύτηκε και εφόσον υπήρχε και άλλος ενδιαφερόμενος, έκανε ότι μπορούσε για να τον εμποδίσει να την πλησιάσει. Όχι, δεν είναι σωστός ο τρόπος που φέρθηκε, σύμφωνοι. Το πρόβλημα όμως είναι μεταξύ των φίλων. Εάν λοιπόν ο σύντροφος δεν της έχει δώσει άλλα δικαιώματα για να αμφιβάλλει, δε βλέπω το λόγο να προβληματίζεται. Μήπως τελικά γουστάρει η κοπελίτσα τον κολλητό και ψάχνει να βρει τάχαμου δικαιολογίες για να απαγκιστρωθεί και να προχωρήσει με τον άλλον; Εμένα αυτό μου έβγαλε το κείμενο της...Όποτε θέλει, απαντάει και η ίδια για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.
Στάσου λίγο κοπελιά! Ώπα! Θέλεις να μου πεις ότι μετά από σχέση ενός χρόνου, όπου θεωρητικά έχουν αναπτυχθεί συναισθήματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, εσύ θέλεις να χωρίσεις μαζί του για συμπαράσταση στον κολλητό; Του; Το συγκεκριμένο θέμα οφείλουν να το λύσουν αυτοί μεταξύ τους. Εσύ δεν έχεις καμιά δουλειά να ανακατευτείς παραπάνω. Εννοείται ότι χωρίζεις μαζί του αν δεν τον θέλεις πια. Αλλά το θέμα είναι καθαρά των δυο τους.Και συγγνώμη δηλαδή, θέλεις να μας πεις ότι μετά απ´ αυτό το σκηνικό αυτοί συνέχισαν να είναι φίλοι και μάλιστα κολλητοί για ένα χρόνο ακόμη; Και σου το ξεφούρνισε ο κολλητός μετά από τόσο καιρό, γιατί; Κάτι δεν κολλάει στην ιστορία σου.
Δεν καταλαβες τι διαβασες μαλλον! Λεει οτι τα εχουν 1 χρονο με αυτον και προσφατα της ειπε ο κολλητος του γκομενου της οτι εγιναν αυτα τον πρωτο καιρο. Τωρα το εμαθε δηλαδη η κοπελα!! Και επισης δεν ειπε οτι θελει να χωρισει για συμπαρασταση στον κολλητο. Αλλα πεφτει ο αλλος στα ματια σου, οταν συνειδητοποιεις οτι εχει φερθει τοσο ασχημα και υπουλα σε εναν κοντινο του ανθρωπο. Που ειναι το περιεργο?
Επισης, δε λεει καπου οτι αυτοι οι δυο συνεχιζουν να ειναι κολλητοι. Φανταζομαι οτι για να πηγε ο κολλητος και να τα ειπε ολα στην κοπελα, μαλλον δεν εχουν επαφες πλεον τα πρωην φιλαρακια.
Τωρα ο κολλητός του μου τα είπε όλα και ...Έβαλα copy paste ακριβώς αυτό που έγραψε η εξομολογούμενη. Αναφέρει κάπου για πρώην κολλητό; Είπα εγώ κάπου ότι η εξομολογούμενη το ήξερε από την αρχή; Αναφέρεται κάπου στην εξομολόγηση ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι κολλητοί δεν είχαν επαφές;Επιμένεις ακόμη ότι δεν κατάλαβα σωστά; Να σε ενημερώσω ότι έτσι όπως τα έγραψε, εγώ αυτά αντιλήφθηκα.Δε θα διαφωνήσω σε ότι αφορά την π@υστιά που έπαιξε ο σύντροφος στο φίλο του, επιμένω όμως ότι αυτό είναι μεταξύ τους. Και όπως προείπα, αν δεν τον θέλει πια η εξομολογούμενη ας τον χωρίσει. Απλά, μέσα σε αυτό το διάστημα που ήταν μαζί, δεν της έδωσε άλλα δείγματα; Στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το περιστατικό;Και τι εξήγηση δίνεις στη φράση της "έχω μπει στη μέση και με θέλουν και οι δυο";
Scroll to top icon