ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2017 | 16:51

Απογοήτευση στα ερωτικά

Άντρας 27Δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα.Ψαχνεις να βρεις γυναίκα και δεν βρίσκεις.Η μάλλον δεν βρίσκω.Θα μου πεις βρήκες δουλειά.Κανεις γυμ ξανά ,θα μείνεις σιγά σιγά μόνος μακριά από τους γονείς.Αλλά και πάλι. Ωραία κάτι κάνω λάθος. Δεν ξέρω. Είμαι κανονικός σε εμφάνιση ντύνομαι νορμάλ.Προσεχω τον εαυτό μου.Αλλα και πάλι δεν βρίσκω τπτ.Κάνεις κίνηση θα μου πεις. Όταν μου αρέσει καποια ναι.Οχι βέβαια πέσιμο σε κλαμπ μπαρ κτλ κτλ.Χάνω τα καλύτερα μου χρόνια και δεν κάνω και σεξ.Δεν θέλω να πω τα κλασσικά οι Ελληνίδες είναι σνομπ.Γτ ο κολλητός με τις ίδιες ακριβώς Ελληνίδες κάνει πράγματα και θαύματα.Αρα κάπου λανθανω εγώ.Είμαι λίγο κλειστός αλλά και πάλι.Φταιει μόνο αυτό; Δεν ξέρω.Ειμαι μάλλον καλό παιδί. Ναι είμαι πώς να το κάνουμε.Σοβαρος ναι. Αλλά έτσι είμαι και δεν άλλαζει εύκολα.Να σημειώσω ότι δεν βρίσκω αυτές που θέλω.Οχι μοντέλα φυσικά αλλά να μου αρέσουν.Αυτά είχα να πω κυρίως σαν εξομολόγηση να τα βγάλω από μέσα μου.
11
 
 
 
 
σχόλια
Όταν λες ότι δεν βρίσκεις αυτό που θες υποθέτω εννοείς δεν βρίσκεις την κουκλάρα που θες.Μ'αρέσει που διευκρινίζεις κιόλας ότι δεν περιμένεις να βρεις και μοντέλο..δεν αναφέρεις βέβαια αν έχεις απορρίψει μέτριες σε εμφάνιση κοπέλες που πιθανόν να σε ήθελαν,επομένως βγάζω το συμπέρασμα ότι έχεις πολύ ψηλά τον πήχη γι'αυτό και μένεις μόνος.
Ίσως να μην εχει βρεθεί η κατάλληλη μεχρι στιγμής.. Καλυτερα να μην σκέφτεσαι τοσο πολυ, η πολυ σκέψη δεν κανει παντα καλο. Εαν δεις μια κοπελα που σου αρεσει απλως κάνε μια κίνηση. Να εισαι χαλαρός, αυτο εχει σημασια. Μην δείχνεις απελπισμένος. Καποια στιγμη θα βρεθεί καποια που θα παει!
Θα πρέπει ο άλλος να εκτεθεί για να βρει γκομενα και η γκόμενα μια χαρά βρίσκει γκόμενο γιατί ο άντρας κάνει κίνηση.Ευλογημένες γυναίκεςΓιατί είπαμε γεννήθηκα άντρας;
Δεν ειναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Εαν ένας άνθρωπος ψάχνεται ανεξαρτήτως φύλου πλησιάζει αυτο που αναζητάει. Αυτο θα γινόταν εαν μια κοπελα αντίστοιχα βρισκόταν στην θεση του. Ο καθένας μας πρεπει να κανει την οποιαδηποτε κίνηση για κατι που θελει.
Άλλο τι πρέπει και άλλο τι γίνεται.Αν γινόταν αυτό τότε θα ΕΠΡΕΠΕ να έχω απορρίψει ΓΥΝΑΙΚΑ στα τόσα χρόνια που είμαιΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΌΡΡΙΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ ΓΙΑΤΊ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΟπότε δεν ισχύει αυτό που λεςΚΑΙ ΓΝΩΡΊΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΠΑΡΘΕΝΑ 34 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΊ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑΤΊ ΕΨΑΧΝΕ ΓΑΜΟτι έλεγες λοιπόν για τα πρέπει;
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλοοοί...πίστεψε με.Πλέον αυτό που λένε οι γυναίκες ότι ψάχνουμε μοντέλα, είναι καραμέλα που σιγά σιγά λιώνει.Εδώ συναντάς απλές εμφανησιακά κοπέλες και βλέπεις τουπέ στο Θεό.Ο φίλος σου μάλλον κάνει γνωριμίες γιατί ίσως δεν είναι τόσο καλό παιδί όσο εσύ. Ειδικά άμα είναι και λίγο μαλάκας με τις γυναίκες, εκεί να δεις πέραση που θα έχει σε ηλικίες 20-25!Με το στανιό να βάλουν στον ίσιο δρόμο το κακό παιδί!
Η σοβαρότητα σε έναν άντρα κατά κανόνα είναι γυναικοδιώκτης: η γυναίκα που σε βλέπει σοβαρό, σοβαρεύει και εκείνη ασυνείδητα, ενώ σε βλέπει περισσότερο ως άνθρωπο και όχι ως ''άντρα''. Οι πιο χύμα τύποι έχουν μεγαλύτερη αποδοχή πάνω στην παραπάνω βάση. Αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείεται να σε αποδεχθεί μία (ή και περισσότερες) όπως ακριβώς είσαι.
Scroll to top icon