ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2017 | 17:18

Απορία. ..

Λεγαμε με τον φιλο μου να παμε στους κουμπάρους του εκτος Αθηνών, μια φορά που κάναμε συζήτηση μου είπε οτι είχε πάει μ εναν φιλό του κ τον ρώτησα αν έμειναν το βράδυ κ μου ειπε οχι , εχουν παει αρκετες φορες αλλά πάντα γυριζαν αν κ 2 ώρες μακριά, κ μαθαινω ολως τυχαιως οτι περσι ειχαν μεινει οταν πήγαν, σε ενα ξενοδοχείο σε αυτο που πηγαμε κ εμεις τωρα,γιατι να το κρύψει ομως, δεν ηταν οτι δεν θυμοταν γιατι πεισματικα μου ελεγε οτι ποτε δεν ειχαν μείνει παρολο που πηγαν αρκετες φορές. .
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλά, γιατί δεν τον ρωτάς "αφού το έμαθα από εκεί(τον ξενοδόχο ή όποιον τέλος πάντων), γιατί το αρνείσαι;"; Επίσης, πόσες φορές τον ρώτησες, γιατί ακούγεται σα να μην ήθελε να σου πει (για τους δικούς του λόγους) και εσύ επέμενες.Τέλος, μπορεί να είχε γίνει κάτι με κάποια κοπέλα τότε και να μη θέλει να σου πει γιατί μπορεί να νομίζει ότι θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, ή γιατι απλά δε θέλει να σου πει.Γενικώς, πολύ drama, εξομολογούμενη για το τίποτα..
Scroll to top icon