ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2017 | 16:24

Ένα πρόβλημα με την κολλητή μου

Γειά σας, θα ήθελα να εκφτάσω υον προβλημάτισε μου πάνω σε έναν τσακωμοι που είχα με την κολλητή μου. Λοιπόν η κολλητή μου έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλακτικό με δύο αγορια τα οποία καλά καλά ούτε δύο μήνες δε τα ηξερε. Η ίδια μου έλεγε ότι ανησυχούσε μήπως έχει κολλήσει κάτι ότι φοβάται και ότι θέλει να επισκεφτεί έναν γυναικολογο. Πρόσφατα της δάνεισα ένα σορτσακι και της ζήτησα να μου το πλύνει πριν το επιστρέψει... αυτή παρεξηγηθηκε και μου είπε ότι την σιχαίνομαι.. εγώ της εξήγησα ότι απλά δεν θέλω να κολλήσω κάτι άλλα αυτή θύμωσε. Είμαστε πολλά χρόνια φίλες και νόμιζα ότι μπορώ να της πω στα ίσα αυτό που νιώθω και αυτό που ενοχλεί. Κατά την γνωμη σας ποια έχει δίκιο;; εγω το μόνο που ζήτησα είναι να το πλύνει καλου κακου γιατί δε θέλω να κόλησω τίποτα.. και αυτή μόνο που δε με έβρισε. Σας παρακαλώ απαντηστε μου.. ευχαριστώ πολύ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Γεια σου φίλη, ως γυναικολόγος έχω να σου πως η υγεία σου βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Δύστυχος δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα ανούσια γυναικεία προβλήματά σου αλλά θα σε προετοιμάσω για αυτά που πιθανόν να έρθουν. Η φιλενάδα σου έχει σίγουρα κολλήσει ΣΜΝ επειδή ως Γιατρός είμαι σίγουρος ότι πηγαίνει με τον κάθε βρομιάρη. Κανονικά θα έπρεπε να μην βρίσκεσαι καν σε κοντινή αποσταση με αυτο το ον, επειδη πολλα ΣΜΝ μεταδιδονται μεχρι και με ενα απλο αγγιγμα. Οχι, μονο αυτο αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει αγγιξει με τα μολισμενα μελη τις τα επιπλα του σπιτιου σου, οπως ο κανεπες και το κρεβατι σου. Συνιστω την αδικαταστασοι αυτων τον επιπλον και αμα μπορειτε να τα καψετε. Αμα θελεις να αποφιγεις το καθε κινδυνο θα ηταν καλο να μετακομισεις.
Βασικά το θεωρώ αυτονόητο ότι έπρεπε να το πλύνει.Δανείστηκε ένα ρούχο σου,το φόρεσε και μετά πριν στο επιστρέψει στο πλένει και στο σιδερώνει.Ως προς αυτό δεν έχεις άδικο.Τώρα το πως ένιωσε δεν μπορείς να το ελέγξεις.Θα μπορουσες πράγματι να το πλύνεις και εσύ και φαντάζομαι ότι,αν ήξερες ότι θα γινόταν σκηνικό,δε θα το έλεγες.
Η φάση είναι πως είτε το έπλενε είτε όχι χωρίς να της το πεις, δεν θα μπορούσες να το πλύνεις μόνη σου αφού σου το επέστρεφε; (Τι κάθομαι και λέω στα πιτσιρίκια καλοκαιριάτικα, μάλλον μου βγαίνει το μητρικό μου, δεν εξηγείται αλλιώς)
Scroll to top icon