ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.7.2017 | 13:28

μπορει να εχω μενει εγκυος??

Με το αγορι μου την προηγουμενη φορα καναμε σεχ αλλα κανουμε παντα με προφυλαξη.. την ωρα που ηταν μεσα μου και τελειωνε παντα με προφυλακτικο τραβηχτηκε αμεσα και του εχει κολλησει στο μυαλο οτι εσπασε το προφυλακτικο επειδη υπαρχαν υγρα επανω.. προσπαθησα να του πω οτι παιζει να ειναι και δικα μου αλλα εχει φαει κολλημα... και εκτος αυτου δεν μου εχει ερθει ακομα η περιοδος εγω το ξερω οτι επειδη δεν εχω σταθερο κυκλο ειναι λογικο αλλα αυτος ανησυχει.. πες μου υπαρχει περιπτωση να εχω μεινει αν και βγηκε αμεσα απο μεσα μου???.. και τι να του πω να ηρεμησει???.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτον, τα προφυλακικά προφυλάσσουν από εγκυμοσύνη σε ένα ποσοστό μέχρι και 99%.Δεύτερον, εσύ ήσουν πάνω κάτω στις γόνιμες ημέρες του κύκλου σου; Λες έχεις ασταθή κύκλο αλλά χονδρικά; Ησουν π.χ. 7 μέρες μετά την περίοδο ή 30; Έχει διαφορά όσο ασταθής κι αν είναι ο κύκλος σου.
Υποθέτω πως υπάρχει μια μικρή περίπτωση, αλλά επειδή κι εγώ έχω πρόβλημα με τον κύκλο μου, περίμενε κανα 10μερο - δεν ξέρω βέβαια και πόσος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που λες - και κάνε ένα τεστ..
Scroll to top icon