ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2017 | 03:10

Παρενόχληση μέσω Φορουμ του Πανεπιστημίου

Γεια σας.Πριν λίγο καιρό με βρηκε στο φορουμ μιας σχολής στο Αριστοτελειο Πανεπιστημιο Θεσσαλονίκης ενας τυπος με ψευδωνυμο.Με αναγκασε να τον οαρω τηλεφωνο σε ενα νουμερο που μου εδωσε.Αρχισε να με ρωταει για την οικογενεια μου,αν ειναι μεγαλοσωμοι,μου ελεγε για συμβολαια θανατου ,οτι τον κυνηγουσαν να τον σκοτωσουν και ήθελε να βγουμε μαζι βραδυ.Μου εδωσε ενα ψυτικο ονομα. Πηρε τηλεφωνο στη γραμματεια της σχολης μου και της ειπε οτι υοαρχει για μενα ενα βι τεο που κανω σεξ και ηρωινη.Η γραμματεας μου ειπε βγαλε το Δημητρη οπως ελεγε οτι τον λενε για ενα ποτο.Πήγα στην αστυνομια,το ειπα και στο σοι μου όλο.Τι υποψιάζεστε οτι συμβαίνει?Τελικά να κάνω μηνυση?Λεει οτι ξερει που μενουμε ολοι οι φοιτητες και οι καθηγητες απο το κεντρο ηλεκτρονικης διακυβερνησης οπου δουλευουν δικοι του ανθρωποι.Παρακαλω ανεβάστε το.Θέλω απόψεις πριν μηνυσω το Πανεπιστήμιο γιατι ο σερβερ του φορουμ οπου ξεκινησε η παρεμόχληση ανηκει στο Πανεπιστημιο και θα μηνυσω αρα το Πανεπιστημιο.
8
 
 
 
 
σχόλια
Θα το στρώσουμε και αυτό το τρολ, Λέμον μου, που θα πάει... Θα μας ευγνωμονούν οι μελλοντικές γενιές για τις δημοσιεύσεις ορθών και εμπεριστατωμένων τρολιών που τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βάζουμε εμείς τα θεμέλια (μουσικό χαλί το θέμα από τον Πόλεμο των Άστρων).
Πώς αναγκάζεις κάποιον γράφοντας απλά σε φόρουμ να σε πάρει τηλέφωνο και να σου δώσει προσωπικές πληροφορίες;Η αστυνομία τι σε συμβούλευσε; Να κάνεις μήνυση στο Πανεπιστήμιο;;;(Μου φαίνεται ήρθε η ώρα για 2ο καφέ..)
Scroll to top icon