ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2017 | 13:45

Γνώρισα κάποιον

και έχω βγει δυο φορές μαζί του. Τον λένε Γιάννη. Χθες έτυχε να είμαι με μια φίλη μου και πέσαμε πάνω του σε μια καφετέρια. Αυτός μόλις μας είδε με χαιρέτησε από μακριά και έφυγε. Η φίλη μου με ρώτησε από που τον ξέρω, και της είπα. Μαθαίνω λοιπόν πως αυτός ο Γιάννης δεν είναι Έλληνας. Η φίλη μου γνωρίζει την οικογένειά του. Μου είπε ψέματα, ενώ μάλιστα ήξερε από εμένα την ίδια πως θέλω ο σύντροφός μου να είναι Έλληνας,Του έστειλα μήνυμα πως δεν θέλω να τον ξαναδώ και πως καταλαβαίνει πολύ καλά το γιατί, και εκείνος πήγε και έβρισε την φίλη μου και μου στέλνει μηνύματα πως είμαι ρατσίστρια.Καλά κάνω. Αν εγώ είμαι ρατσίστρια, αυτός τι είναι;;; Κουμάντο θα μου κάνει ποιόν θα βάλω στο κρεβάτι μου;;;Ακούς εκεί. Σήμερα έλαβα και άλλο μήνυμα. "Εγώ φταίω που δεν σε έβαλα κάτω να σε πηδήξω".Που έχουμε μπλέξει ρε με τους αλήτες. Άλλη φορά αστυνομική ταυτότητα και πιστοποιητικό γέννησης με το καλημέρα. Και σε όποιον αρέσει.
8
 
 
 
 
σχόλια
Τρολλιά, ξετρολλιά, ο καθένας μπορεί να θέλει ότι θέλει, με γεια του με χαρά του.Εσείς που κρίνατε και πατήσατε "δεν ταυτίζομαι" διαβάσατε όλη την εξομολόγηση; Γιατί κάπου πήρε το μάτι και κάτι "βαρύγδουπες" δηλώσεις του νεαρού... Λέω εγώ τώρα... Ξέχασα, αυτά προκαλεί ο ρατσισμός, τι χαζός!σσ. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος για τυχόν τρολλιά (επειδή απάντησα σοβαρά)
Οχι ρε φιλε μπορει να μην μιλησε στο τελος ωραια αν ομως ο Γιαννακης σου ελεγε πως ειναι γαλλος φανταζομαι στις φιλες σου θα το διαλαλουσες και ας ειχε ακριβως την ιδια συμπεριφορα και εμφανιση.
Το εφερα ως παραδειγμα. Φυσικα και δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, ανθρωποι ειναι οπως εμεις. Οπου Γαλλοι βαλε οποια εθνικοτητα μπορει να θαυμαζει η εξομολογουμενη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon