ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2017 | 12:54

Όλα είναι περιτύλιγμα!

Είμαι αγύμναστος και λίγο εύσωμος, στα 21 μου και δεν είχα ποτέ μια σοβαρή σχέση. Μόνο κάποια φλερτ μηνών ή και κάποιους πλατωνικούς έρωτες. Δεν έχω λεφτά, ακριβό αμάξι και οικογένεια με επιρροή. Ευτυχώς, επιζώ σαν εφτάψυχος γάτος και αυτό μου δίνει λίγη δύναμη.Νιώθω πως το φαίνεσθαι, οι εμπειρίες, το παρελθόν και το background που έχω, είναι πολύ φτωχό για να προσελκύσει κάποια. Και το Λόττο να κέρδιζα, πάλι δε θα ένιωθα απολύτως χαρούμενος. Γιατί, δε θα με θέλανε για αυτό που είμαι μέσα μου. Μόνο για αυτά που έχω και δείχνω.Τελικά, όλα στη ζωή είναι τόσο FAKE και υποκριτικά; Όλα εξαρτώνται από το περιτύλιγμα και το φαίνεσθαι; Έχει γίνει ο κόσμος σαν ένα απέραντο σούπερμαρκετ. Όλοι πουλιόμαστε και αγοραζόμαστε. Όλοι κάνουν κάτι για να εξαπατήσουν τον άλλον, για να τους τραβήξει από το ράφι και να τους βάλει στο καλάθι τους. Στόχος, είναι να πάνε στο ταμείο. Εκεί όλα πληρώνονται και κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται!Απογοητεύομαι που στην κοινωνία μας, δεν υπάρχει στάλα ειλικρίνειας και ρομαντισμου. Που δεν υπάρχει ουσία! Που το χαμόγελο στα χείλη είναι ψεύτικο και υποκριτικό. Και τα φιλία, είναι σαν του Ιούδα!
5
 
 
 
 
σχόλια
Αααα… και εγώ έτσι γκρίνιαζα.. Και τι κατάλαβα? Ότι όταν γκρίνιαζα έτσι, εκεί είναι που δεν γινότανε τπτ… μμμμ… και προχτές μου ήρθε μια τέτοια φρενίτιδα. Σκεφτικά… ανάβοντας το τρίτο μπάφο.. . "δεν έχω αμάξι για αυτό δεν γίνεται τπτ." χαααχααχαχαχ... (to myself: Ε ναι, τι να γίνει ρε μλκ αφού κάθεσαι κ την πίνεις όλη την ώρα κ δεν κανεις τπτ.) Κάνε φιλέ. (όχι φου) Μην φοβάσαι... παίζει να εκπλαγείς.
Δεν έχεις τελείως άδικο γενικά οι γυναίκες έλκονται από το χρήμα τα μπράτσα.Οχι μόνο οι όμορφες. Αλλά έτσι είναι. Προσωπικότητά.Σε όποια αρέσεις. Δεν θα εξαρτάται από καμιά.
Έλα τώρα, υπάρχουν ένα σωρό καλά κορίτσια εκεί έξω που δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις αυτοκίνητο ή περιουσία. Στενοχωριέμαι να διαβάζω ότι παδια 20 και 25 ετών πιστέυουν ότι δεν υπάρχει έρωτας. Φλερτάρετε και λίγο, εκεί έξω στον πραγματικό κόσμο , χωρίς να γίνεστε θρασείς βέβαια. Λες να μην υπάρχουν νορμάλ κορίτσια που ζητούν μια καλή σχέση και όχι ένα πλούσιο και όμορφο ψώνιο;Όσο για το σώμα σου εισαι πολυ νεαρός για να το διορθώσεις: σωστή διατροφή, περπάτημα, τρέξιμο , κολύμπι, ποδήλατο.Α, δεν πιστέυω να θέλεις μόνο μοντέλες γιατί δεν πάει έτσι δικέ μου. Άντε πάρτο αλλιώς και θα βρείς ταίρι. είσαι νεότατος.Ε
Scroll to top icon