ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2017 | 00:42

Τι νόημα έχει;

Εδώ και μερικά χρόνια έχω μια δερματική πάθηση.Μπορεί να μην πεθαίνεις από αυτό αλλά φτάνει για να μην έχεις προσωπική ζωή.Και ποιος να κάνει σεξ μάζί σου όταν το θέαμα που αντικρύζει είναι τόσο άσχημο κι ας μην είναι κολλητικό;Και είμαι ερωτευμένη.Είμαι πολύ ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο.Και δεν μπορώ να μη νιώθω έτσι όσο και αν προσπαθώ να το καταπολεμήσω.Και δεν ξέρω τι νόημα έχει όταν χειροτερεύει η κατάσταση αντί να καλυτερεύει.Και όλοι οι γύρω να λένε "σιγά και τι έγινε;δεν είναι τίποτα."Ναι...δεν είναι τίποτα.Ακριβώς αυτό είναι η προσωπική μου ζωή.Τίποτα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Υπαρχει κόσμος που θα σε απορρίψει ερωτικά επειδη εχεις δερματική παθηση. Αλλοι θα σε απορριψουν για τελειως διαφορετικο λογο. Δν μπορεις να μπεις στη διαδικασία να "διορθωσεις" καθε μια ατέλεια πανω σου προκειμενου να αρεσεις σε ολους. Απλά δε γινεται! Ολοι μας εχουμε υποστεί απόρριψη -πίστεψέ με, για πολυ σοβαρότερους ή για πιο ηλίθιους λογους. Δεν εχει νοημα να τους απαριθμήσω.Δε γινεται να ελέγξεις τον τρόπο με τον οποίο σε βλεπουν οι γυρω σου ή τα συναισθηματά τους , μπορείς μόνο να διορθωσεις τον τρόπο που δεχεσαι την απόρριψη. Το ότι σε κάποιον δεν αρεσεις , δε σημαίνει ότι δν αξίζεις σαν άνθρωπος-απλά δεν καλύπτεις καποια στάνταρ που ο αλλος εχει στο μυαλό του. Δεν ειναι υποχρεωσή σου να αρεσεις σε ολους, ουτε κριτηριο της αξιας σου. Σεβάσου την επιθυμία τους.Επενδυσε στους ανθρωπους που θελουν να ναι διπλα σου-οχι σε αυτους που σε απορριπτουν. Τοσο απλα. Υπαρχουν, σιγουρα υπαρχουν.
Σίγουρα οι ατέλειες πάνω μας κάνουν να νιώθουμε εύκολα άσχημα με τον εαυτό μας ειδικά όταν μιλάμε στον ερωτικό τομέα. Όταν δεν πρόκειται για κάτι που εμφανίζει ο γενικός πληθυσμός με μια άλφα συχνότητα, τότε έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Προφανώς ο οποιοσδήποτε λόγος που μπορεί να μας απορρίψει αυτός που θέλουμε για μας είναι σημαντικός όμως τι να γίνει; Είναι κάτι, σύμφωνοι. Αυτό το κάτι θα σε καθορίζει και θα σε εγκλωβίζει; Θα χρειαστείς πολύ παραπάνω προσπάθεια φροντίδας του εαυτού αλλά σίγουρα το να βρεθεί κάποιος για σένα δεν είναι ακατόρθωτο. Το να διαλέξεις όμως τον κατάλληλο για σένα (που είναι δύσκολο για όλους λίγο πολύ) είναι κάτι τρομερά δύσκολο και απαιτεί να αγαπάς και να σέβεσαι τον εαυτό σου αρκετά για να μην κάνεις εκπτώσεις. Υ.Γ. Η δική μας άρνηση καμιά φορά είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Την εμφάνιση την κοιτάμε όλοι, αλλά για κάποιους από μας η εμφάνιση μεταμορφώνεται σύμφωνα με την προσωπικότητα και την συμπεριφορά του άλλου. Η ομορφιά και ο ερωτισμός ξεκινάει από το βλέμμα αν θες. Όχι για όλους, σύμφωνοι.
Scroll to top icon