ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2017 | 23:12

Τι λέτε?

Αν υπήρχε κάποιος που σας άρεσε αλλά είχε κάποιες αντιλήψεις λίγο ακραίες, έως πολύ, εντελώς αντίθετες με τις δικές σας. Μάλιστα συμμετέχει σε μια οργάνωση ας το πω με τέτοια ιδεολογία. Θα επιδιωκατε να γίνει κάτι μεταξύ σας? Δεν μιλάω για κάτι σοβαρό, να γνωριστειτε λίγο καλύτερα και ότι προκύψει. Το σκέφτομαι και μου φαίνεται λάθος αλλά έχω κολλήσει με το άτομο.
13
 
 
 
 
σχόλια
πω πω κόλλημα με την Χ.Α, και γιατί να μην είναι μέλος του Ρουβίκωνα?δε κατάλαβα, κι αυτός οργάνωση είναι και μάλιστα του ακραίου αναρχικού κύκλου.Αν είναι Χρυσαυγίτης αναθεωρώ, λογικό να έχεις κολλήσει με την πάρτη του γιατί πολύ απλά είναι παιδαράς. Πνίξτε το κουνέλι. Δύσκολα θα σου ξαναδωθεί τέτοια ευκαιρία, εννοώ με παιδαρά και προικισμένο.
Στη χρυσή αυγη δεν συμμετέχει αλλά σε κάτι παρομοιας ιδεολογιας ναι. Αλλά είναι και 19 χρονών μόνο (και εγώ δηλαδή) μπορεί να αναθεωρησει... Εντάξει βασικά θα προσπαθήσω να σοβαρευτω αν και με νύχια και με δόντια συγκρατουμε να μην κάνω τη βλακεια.
Χμμμ......ναι ε?Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο νου τώρα.Κοίτα, i think you should give it a try, ειδάλλως θα έρθει η στιγμή που θα το μετανιώσεις και θα εύχεσαι να σου ξαναδίνονταν αυτή η γ@μημένη ευκαιρία. Μην ξεχνάς όμως πως η κάθε ευκαιρία είναι μοναδική και πως ο κάθε δισταγμός είναι μια καταστροφή.Απλώς προσπάθησε και ό,τι γίνει γίνει, ε δε θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας εάν τελικά the situation doesn't work out ...υπάρχουν κι αλλού ωραίοι. Πάντως όποια και να είναι η κατάληξη, θα έχεις ζήσει κάτι έντονο και αληθινό.Είμαστε καλά παιδιά και με αγνές προθέσεις, και στο κάτω-κάτω, σ' όποιον αρέσουμε!
Scroll to top icon