ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2017 | 01:15

Μαθητής ή εραστής?

Το αγόρι μου είναι 24 χρονών και -μετά από επιθυμία της μητέρας του περισσότερο- σκέφτεται να δώσει πανελλήνιες (ΕΠΑΛ) με την ελπίδα να έχει ένα καλύτερο μέλλον αν περάσει σε μια σχολή που θα του εξασφαλίζει μονιμότητα.Για να μην τα πολυλογώ,μου ζήτησε να τον αναλάβω στην έκθεση.Εγώ έχω τελειώσει παιδαγωγικό (δασκάλα) και κάνω διδακτορικό αλλά δεν είμαι φιλόλογος και εκτός αυτού έχω από το 2009 που έδινα να ασχοληθώ με έκθεση γ' λυκείου.Επίσης,το επίπεδό του είναι χαμηλό και ενώ δέχτηκα να τον βοηθήσω,φοβάμαι ότι αν τελικά δεν τα πάει καλά,γιατί δεν το χει καθόλου γενικά με το διάβασμα,θα νιώθω ότι φέρω κι εγώ ευθύνη.Θέλω ειλικρινά να τον βοηθήσω αλλά παράλληλα αγχώθηκα και μόνο που μου το πρότεινε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Να ξέρεις, στο φιλολογικό υπάρχει μάθημα για τη διδασκαλεία της Έκθεσης. Πρέπει να του ξεκαθαρίσεις ότι εσύ δε θα φέρεις την παραμικρή ευθύνη αν δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό του επίπεδο, ίσως δεν πρέπει να πιεστεί να δώσει πανελλήνιες το '18 αλλά το '19. Δεν ξέρω στους επόμενους 9 μήνες τι προλαβαίνει να καλύψει και να κατανοήσει. Σίγουρα όμως πρέπει να κάνετε μια σαφή κουβέντα και να προσπαθήσετε αυτό να μην έχει επιπτώσεις στη σχέση σας.
Ρε φίλη, τι διάολο? Θέλεις ν' ακούσεις καμιά συμβουλή ή να προσελκύσεις το ενδιαφέρον και να κάνεις την εξομολόγηση πιο catchy? άκυρος ο τίτλος, εντελώς όμως...(Εάν παίζει το 2ο, αδίκως το προσπάθησες, γιατί και χωρίς τον τίτλο, η εξομολόγηση τραβάει την προσοχή.)
Scroll to top icon