ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2017 | 18:05

Πόσο με εκνευρίζουν οι γυναίκες

που έχουν το συνήθειο να τρέφονται εις βάρος άλλων γυναικών. Με το που θα δούνε πως κάποια ξέρει να μαγειρεύει, όλο κάτι ζητάνε. Και ούτε που τους περνάει από το μυαλό να ζητήσουν την συνταγή, αφού δοκίμασαν κάτι και τους άρεσε. Στην δουλειά μου έπαιρνα καμιά φορά μαζί φαγητό. Το έχω κόψει. Πάντα θα έρθει μια συνάδερφος να ρωτήσει τι είναι αυτό που τρώω (λες και δεν το βλέπει) κι αν μπορεί να δοκιμάσει. Τι να της πω, μην δοκιμάζεις; Θα πάρει τρεις πιρουνιές και θα μου αφήσει το μισό φαγητό, αν έχω τύχη. Αν δεν έχω, θα έρθει η επόμενη. Επομένως το έκοψα κι εγώ και παίρνω απέξω όπως και εκείνες. Κι επειδή καμιά φορά στην αρχή έφερνα από το σπίτι κανένα γλυκό να κεράσω, με ρωτάνε συνέχεια πότε θα ξαναφέρω, και τι νόστιμο που ήταν.Ποτέ δεν θα ξαναφέρω. Αν θέλουν ας φτιάξουν μόνες τους. Από δω και πέρα κι εγώ όταν θα έχω γενέθλια θα φέρνω ετοιματζίδικα όπως κάνουν και αυτές.Ειλικρινά σιχάθηκα την γύφτικη συμπεριφορά τους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συγνώμη, αλλά τουλάχιστον για μένα, αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Κι εγώ και οι συνάδελφοί μου φέρνουμε φαγητό στη δουλειά, και ποτέ κανείς δεν έχει πει "τί τρώς? να δοκιμάσω?" Ποτέ! Δε νομίζω μόνο εμείς έχουμε την αίσθηση της αδιακρισίας... έχει τύχει να κάνουμε σύναξη ως συνάδελφοι και να φέρουμε φαγητά για να φάμε όλοι μαζί, αλλά άλλο αυτό. Αυτό που κάνουν οι δικοί σου είναι μεγάλη "γυφτιά" και καθόλου, καθόλου φυσιολογικό. Να τους βάλεις στη θέση τους, πες "να σας δώσω τη συνταγή να το φτιάξετε", το θεωρώ τουλάχιστον βλακεία και περιττά έξοδα να πληρώνεις για να φας απ' έξω για να μην τους στεναχωρήσεις.. κάτι τέτοιοι σ' αυτό ποντάρουν εξάλλου, ότι δεν θα τους την πεις.. και να θυμώσουν τί έγινε? Ανάγκη τους έχεις να σε ταΐσουν?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon