ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.8.2017 | 18:12

Μια συγγένισσα,

γύρω στα 60+, πολύ μελαχρινή, πάντρεψε χθες την κόρη της. Την ξέραμε όλα τα χρόνια με μαύρα μακριά μαλλιά, λίγο γκριζαρισμένα.Στον γάμο παρουσιάστηκε με τέρμα ανοιχτό ξανθό μαλλί. Δεν έχω ξαναδεί τόσο τρομακτικό θέαμα στην ζωή μου. Πάρα πολύ σκούρο δέρμα, πολλές ρυτίδες, πολύ αδύνατη. Δεν ξέρω αν μπορεί άνθρωπος αυτό να το φανταστεί.Η κόρη της είχε μείνει να την κοιτάζει, και αυτή πρώτη φορά την έβλεπε έτσι. Ήρθε από το κομμωτήριο στην εκκλησία. Δεν έχω δει κάτι πιο άσχημο στην ζωή μου. Και φορούσε και άσπρο φόρεμα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Έλα! Κατά πως τα λες ήταν γάμος και θρίλερ σε ένα, οπότε παραπάνω θέαμα για εσάς τους καλεσμένους! Πες μας κι άλλα κουτσομπολιά όμως, μη μας αφήνεις έτσι!!! Οι συμπεθέρες τι φορούσαν; Τι μάρκα ήταν το αυτοκίνητο που έφερε τη νύφη; Το φαγητό έλεγε ή είχαμε τίποτε τσιγκουνιές; Είχανε κρασιά παλαίωσης ή σας ξεπετάξανε με μπύρες και ρετσίνες; ;;; Για πες!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon