«Καλό παιδί δεν είναι αυτός που υποτάσσεται στη Μέρκελ»

«Καλό παιδί δεν είναι αυτός που υποτάσσεται στη Μέρκελ» Facebook Twitter
3

Επιστροφή στη δημοσιότητα με κριτική προς τον Σαμαρά, από το Γεράσιμο Αρσένη. Το "καλό παιδί" δεν είναι αυτό που υποτάσσεται στις εντολές της Μέρκελ. Καλός πολιτικός είναι αυτός που έχει τα κότσια και τη δύναμη να υπερασπιστεί τα ελληνικά συμφέροντα», υποστήριξε ο πρώην υπουργός μιλώντας στον .Alpha 989.

«Συμβιβαστήκαμε με το θεριό και μας έφαγε, θα έπρεπε να είχαμε πολύ πιο γρήγορα αντανακλαστικά, αλλά η αντιμετώπιση της κρίσης δεν γίνεται με υποταγή και σκυμμένο κεφάλι, γίνεται χωρίς φοβικό σύνδρομο και έπρεπε να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει», σημείωσε ο κ. Αρσένης

«Aυτή η γενιά των πολιτικών δεν έχει περάσει από δοκιμασίες που να τους έχουν σφυρηλατήσει μία αγωνιστικότητα και μία αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε εκτιμώντας πάντως ότι η κρίση θα βγάλει νέες ηγεσίες και πολιτικούς.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μετά τη Λούκα που δήλωσε ότι συνομιλεί με τον Τσίπρα και το Σύριζα σε επίπεδο πολιτικων κομμάτων, βγήκε και ο άντρας της να μας το παίξει αντιμνημονιακός. Μυρίστηκε το ζεύγος που είναι τώρα το φαϊ και έτρεξε. ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ!