ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2017 | 17:28

Απλά ήμουν νευριασμένη.

Αυτό που θέλω να σου πω είναι το εξής: Δεν θέλω ούτε γάμο ούτε παιδιά ούτε βοήθεια ούτε τίποτα. Μια σχέση να περνάμε όμορφες στιγμές και αν προχωρήσει στην πορεία βλέπουμε. Να μπορούμε να πάμε ένα ταξίδι μαζί, να βλεπόμαστε, να περνάμε όμορφα, να μοιραζόμαστε ζωή. Αν θέλεις, είμαι εδώ. Και δεν θα είμαι για πολύ ακόμη. Μπορεί να έφτασα σε ηλικία γάμου αλλά με όλα αυτά που έγιναν δεν έζησα τις εμπειρίες που ήθελα. Και δεν εννοώ ερωτικές, καθόλου δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ταξίδια, εξόδους, σχολή και λοιπά. Θέλω μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσω τα νιάτα μου πριν με εγκαταλείψουν οριστικά. Κυρίως δεν θέλω παιδιά. Όχι ακόμη. Με τη δουλειά μου θα τα βολέψω. Εφόσον έχω τη στήριξη της οικογένειάς μου, δεν σου πέφτει λόγος. Ζευγάρι θα γίνουμε, δεν σε αφορούν τα οικονομικά μου εφόσον δεν σου ζητάω τίποτα. Βαρέθηκα να ζω εδώ μέσα. Θα την κόψω αυτή τη συνήθεια. Ξέρεις να με βρεις. Αν με θες θα έρθεις. Αν ποτέ δεν με θέλησες αρκετά, τότε ας χαθεί για πάντα. Δεν ζω σε ψευδαισθήσεις. Αγκαλιές ήθελα και χάδια. Δεν ήθελες να μου τα δώσεις. Ίσως δεν σου περισσεύουν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θέλω ούτε γάμο ούτε παιδιά Πηγή: www.lifo.grΑν θέλεις, είμαι εδώ. Και δεν θα είμαι για πολύ ακόμη. Πηγή: www.lifo.grΚάτσε τ'αφήνει όλα κι έρχεται. Τέτοιο κελεπούρι δεν χάνεται!
Scroll to top icon