ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2017 | 15:16

Τι αλλο θα τραβηξω μαζι του

Παιδια πειτε με ανώριμη και οτι αυτο που θα πω δεν ειναι τοσο σημαντικο αλλα χωρισα με το φιλο μου εδω και δυο μηνες αλλα μένουμε ακριβως διπλα! Επαρχια αλλα φετος γνωριστηκαμε μεσω κοινης παρεας και ηταν αμοιβαιο..μετα μου λεει οτι δεν ξερει τι θελει και θέλει χρονο για.να παρει αποφαση αν θα ξαναείμαστε μαζι ή οχι...και Τώρα οσα μηνυματα και να του στελνω να παμε για καφε βρισκει δικαιολογίες..με έχει ξεγραμμενη...το θεμα ειναι οτι μενω εδω λογω της δουλειας μου δεν μπορω να μετακομισω και τον βλεπω σχεδον καθε πρωί που παει στη δουλεια του..τι να κανω για να τον ξεπερασω? Τον θελω ακομα και οποτε πεφτω πανω του ολη η μέρα μου χαλαει..μια μερα τον ειδα και με μια κοπελα να μπαίνουν στο αμαξι και εκει εγινα κομματια....τι λυση μπορει να βρεθει?
2
 
 
 
 
σχόλια
Αφού μένετε ακριβώς δίπλα, περίμενε να φύγει πρώτα αυτός και μετά φεύγεις εσύ. Κι αν τον συναντήσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του κόψεις μέχρι και την καλημέρα.
Scroll to top icon