ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2017 | 12:35

Η γυναίκα μου ζηλεύει χωρίς λόγο

Κάποιες φορές που λείπει η γυναίκα μου από το σπίτι, καλώ μία φίλη της για παρεούλα. Συζητάμε ωραία. Όταν είναι μπροστα η γυναίκα μου παρεξηγεί κάθε κουβέντα που θα πω με την φίλη της πιστεύοντας ότι την φλερτάρω. Δεν ισχύει.
8
 
 
 
 
σχόλια
Μετά θα καταλήξετε στο κρεβάτι και θα έχεις την αυταπάτη ότι δεν συνέβη τίποτα τελικά. Σφαλιαρίδια χρειάζεσαι για να συνέλθεις! Αυτά που κάνεις δεν είναι υγιή για τη πορεία του γάμου σου!
Eγώ πιστεύω ότι το κάνει για να σου ρίξει στάχτη στα μάτια και να έχει το πάνω χέρι. Ποιός ξέρει τί κάνει κι αυτή κι εξαφανίζεται από το σπίτι... :Ρ
Ούτε που το διανοήθηκα. Τρουφάκι είσαι γάτα τελικά :P Μέσω της φίλης της, η γυναίκα του και τον εποπτεύει και όποτε θέλει τον παγιδεύει. Σατανικό!
Ναι, ναι έχεις δίκιο, ζηλεύει χωρίς λόγο. Είμαστε όλες μας υστερικές ρε παιδί μου πια.Να σου πω κάτι; Συνέχισε να καλείς την φίλη της, μέχρι να χωρίσετε. Γιατί η "παρεούλα" και η ωραία συζήτηση είναι πάνω από όλα.
Είναι ζήτημα υπερβολής. Ένας τρόπος να χειρίζεσαι το έτερον ήμισυ είναι προφανώς να τον βγάζεις υπερβολικό στις αντιδράσεις είτε παίζοντας θιγμένος είτε προφανώς με απόλυτη ηρεμία και λογικοφάνεια σε όσα λέει για να έρχεται σε αντιδιαστολή με τα σπασμένα νεύρα της άλλης. Τέτοιοι τύποι αξίζουν μια ωραία βιντεοσκόπηση την ώρα που λείπει γιατί αν είναι καθαρός οκ. Αν δεν είναι το χειρότερο που κάνει είναι να την βγάζει τρελή. Αυτό πληγώνει πιο πολύ γιατί δεν φτάνει να την πέφτεις σε άλλη αλλά να αμφισβητείς και τη νοημοσύνη της ;
Θα συμφωνήσω και θα τονίσω ότι το χειρότερο για μένα θα ήταν ότι λέω κάτι στον σύντροφό μου και δεν το σέβεται. Κάτι θεμιτό και λογικό. "Δεν μου αρέσει που καλείς την φίλη μου, νομίζω ότι κάτι παίζει" και ο άλλος να είναι σε φάση " Ζηλεύεις χωρίς λόγο, deal with it!"Γι'αυτό του είπα, αφού είναι πιο ποθητή η παρεούλα, από την λογική επιθυμία της γυναίκας του, τότε ας συνεχίσει το βιολάκι του!
Scroll to top icon