ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2017 | 00:23

Εγώ 35-αυτός 42!

Απ την αρχή της γνωριμίας μας κολλήσαμε περίεργα. Βγήκαμε, γνωριστήκαμε, κάναμε έρωτα...συνέχεια μου έλεγε ποσο του αρέσω και ποσο όμορφα νιώθει όταν είναι κοντά μου.Εγω περνούσα απλώς υπέροχα!7 μήνες μετά, πάνω σε χαλαρή κουβέντα μου είπε οτι στην επιλογή συντρόφου ζωής παίζει σημαντικό ρολο η εμφάνιση. Να σου αρεσει αυτο που βλέπεις όταν ξυπνάς γιατί θα ειναι η πρωτη εικόνα της καθημερινότητας σου για πάντα. Και αρχίζει να περιγραφει μια εικόνα...καμιά σχέση μ εμενα.Ακριβώς το αντίθετο!Τον ρώτησα με απορία και μου ειπε οτι του αρέσω πολυ αλλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε θα μπορούσα να γίνω η γυναίκα της ζωής του.Εχει άλλη εικόνα στο μυαλό του.-Και τι κάνουμε μαζι;-Απλώς περνάμε καλά.Τα πήρα άσχημα και του είπα οτι τελειώσαμε.Δεν είχαμε κάνει κάποια σοβαρή συζήτηση για τη σχέση μας γιατί θεωρούσα οτι ειναι νωρις αλλα αν ήξερα οτι εχει αυτη την αποψη, ούτε ραντεβού δε θα έβγαινα.Α! Τα άκουσα κι από πάνω!Οτι βγάζω κόμπλεξ, οτι τον αφήνω γιατί προφανώς ψαχνομουν για γαμπρό και αλλα που δεν τα γράφω γιατί συγχίζομαι!Ουουουστ!!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Μπουνιά στο στομάχι ήταν το σχόλιο του Διογένη, αλλά είναι πολύ σωστό.Εξ, του χάλασες την βολή του και σε βάφτισε κομπλεξική ε; Αντί να σκεφτεί ότι η λογική συνέπεια/αντίδραση στα λόγια του θα ήταν ακριβώς αυτή. Καλά έκανες και μην ασχοληθείς καν να παίξεις το παιχνίδι του και να απαντήσεις.Άσε τον ελεύθερο να βρει την ξανθιά, 1,75, φανταστική μαγείρισσα, CEO σε πολυεθνική, γατούλα και δυναμική ταυτόχρονα, πολυταξιδεμένη, καταπληκτική στο σεξ αλλά χωρίς πολλούς πρώην συντρόφους, γυμνασμένη και φυσική χωρίς σιλικόνες/υαλουρονικά και σαφέστατα κάτω των 30 για να μην του ζητάει γάμο άμεσα.
Άσε Διογένη μου, αν ξεκινήσουμε με το τι θα έπρεπε να αντιλαμβάνονται και οι άντρες και οι γυναίκες, δεν θα μας φτάσει όλο το νετ. Συμφωνώ και πάλι με αυτό που λες και ευτυχώς είμαι από αυτές που το έχουν αντιληφθεί. Αλλά έγινε μέσα από διάφορες εμπειρίες, φυσικά. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και ήμουν πεφωτισμένη. :P
Παρά το ''μαύρισμα'' του σχολίου του '"Δυναμίτες'', αποτυπώνει πλήρως την πραγματικότητα: ήσουν η το ''χαλάζι'' στην ''αναβροχιά'' του τύπου. Ξέρεις, τα κριτήρια των αντρών είναι λίγο πιο ''ελαστικά'': μου κάνεις αν δεν έχεις κάτι να με χαλάει πολύ. Των γυναικών έχουν θετική χροιά: σε θέλω γιατί έχεις κάτι που με τραβάει. Δεν τον χάλαγες και αυτό ήταν όλο.
Scroll to top icon