ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2017 | 17:24

...

Βρίσκομαι στο εξωτερικό για δουλειά με το αγόρι μου. Το πρόβλημα μου είναι πως νιώθω μοναξιά.Αυτό το λέω γιατί δεν έχω φίλους εδώ. Οι συνεργάτες μου μόνο ,που ναι μεν υπάρχουν φιλικές σχεσεις Αλλά όχι τόσο κοντινές όσο θα ήθελα. Δεν έχω κάποιον να συζητήσω αυτά που σκέφτομαι,αυτά που φοβάμαι χωρίς να ντραπώ. Απλά δε νιώθω την οικειότητα να το κάνω. Και όλοι θα αναρωτηθείτε "Μα καλά το αγόρι σου;" .Το αγόρι μου λοιπόν πράττει καλή αδιάφορα απέναντι μου. Δε συζητάμε,οπότε πάω να πω κάτι με πιάνει απ'τα μούτρα Και δε δείχνει να θέλει να ακούσει αυτό που πραγματικά νιώθω. Απλά κοιτάει την επιφάνεια αυτών που λέω και όχι το βάθος. εν ολίγοις δε με καταλαβαίνει.Τις τελευταίες 2 εβδομάδες μετά τη δουλειά καθώς γυρνάμε στο σπίτι κάθεται αδιάφορος με το τάμπλετ και χαζεύει ταινίες κ.ο.κ. Δεν μου προτείνει να δούμε μια ταινία μαζί η κάτι τέτοιο και έτσι και εγώ καταφευγω στο να κάνω το ίδιο βλέποντας κάτι άλλο για να με πάρει ο ύπνος. Για σεξ ούτε για ζήτω. Μια φορά τη βδομάδα και αν. Και αν συμβεί,γίνεται χωρίς καμία τρυφερότητα. Σύντομα να του φύγουν οι καύλες (σορρυ) και άντε του χρόνου πάλι. Δεν μ'αρέσει τίποτα από όλα αυτά. Όπτε προσπάθησα να κάνω τα παράπονα μου η απάντηση ήταν πως δεν ευχαριστιέμαι με τίποτα και πως γκρινιάζω. Οπότε έπαψα να μιλάω και κλείστηκα στον εαυτό μου. Αλλα ποσο καλο μου κανει; Δε θελω να ειμαι σε μια ξενη χωρα με εναν ανθρωπο που καποτε υπήρξε το στήριγμα μου ,έχοντας πλέον καταλήξει σε έναν αδιάφορο άνθρωπο. Δεν θέλω να μην έχω κάπου να μιλάω δεν θέλω να μην έχω φίλους.Δε θέλω να νιώθω έτσι. Και να πάνε να γαμηθουν τα λεφτά. Και όσοι πιστεύουν πως φέρνουν την ευτυχία είμαι εδώ για να σας πω με σιγουριά πως ,όχι δε τη φέρνουν. Θα προτιμούσα να ήμουν στην Ελλάδα με αυτούς που με ακούνε και με καταλαβαίνουν και να μην έχω σάλιο,παρά να είμαι σε μια ξένη χώρα να παίρνω 1500 ευρώ το μήνα και να μην έχω τη διάθεση να βγω να διασκεδάσω!
2
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω με τη rosestar ως προς το γεγονός ότι έχεις μπερδέψει τα αισθηματικα με τα οικονομικά. Αν ο σύντροφός σου ήταν πιο εκδηλωτικος μαζί σου ,θα τέλειωνε εκεί το θέμα και όλα μέλι γάλα. Ούτε το μισθό σου θα ανέφερες, ούτε το πόσο σου λείπου οι φίλοι. Από την άλλη κατάλαβάνω ότι ο σύντροφός σου είναι το μόνο σου στήριγμα και τον βλέπεις ως έναν άνθρωπο που παίζει πολλούς ρόλους στη ζωή σου έχοντας αντικαταστησει πολλα σημαντικά άτομα στη ζωή σου.Αν παρόλο αυτά θλίβει τόσο πολύ από τη συμπεριφορά του και δεν έχει πρόθεση να αλλάξει γιατί δεν κάνεις πράξη όλα αυτά που σκέφτεσαι(δηλ επιστροφή στην Ελλάδα )?
''Θα προτιμούσα να ήμουν στην Ελλάδα με αυτούς που με ακούνε και με καταλαβαίνουν και να μην έχω σάλιο,παρά να είμαι σε μια ξένη χώρα να παίρνω 1500 ευρώ το μήνα και να μην έχω τη διάθεση να βγω να διασκεδάσω''!Λοιπόν από ό,τι κατάλαβα και αναφέρεις εσύ η ίδια ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, είναι επειδή είσαι επηρεασμένη από την αποχή που έχει γενικά ο σύντροφός σου και τα βλέπεις όλα μαύρα αντί να κάνεις το σταυρό σου. Μπερδεύεις τα οικονομικά με τα συναισθηματικά. Ενώ θα έπρεπε να χαίρεσαι ότι παίρνεις 1500€ και δουλεύεις στο εξωτερικό εσύ εύχεσαι να ήσουν εδώ μη έχοντας ''σάλιο'' αλλά να είχες απλά φίλους και διασκέδαση είναι άκρως προκλητικό κατ εμε για όλους τους ανέργους που βρίσκονται εδώ στο Ελλαδιστάν και που εύχονταν να είχαν το δρόμο ανοικτό όπως τον έχεις τώρα εσύ. Τελείως αχαριστία εκ μέρους σου. Όσον αφορά τα προσωπικά σου με το σύντροφό σου όταν τα βελτιώσεις θα τα βλέπεις όλα θετικά. Αλλά πολύ γκρίνια ρε παιδί μου μερικοί!
Scroll to top icon