ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2017 | 23:11

Θέλω τη βοήθεια σας

Λοιπόν, πήγα με ένα προγραμμα εθελοντισμού στο εξωτερικό για ένα μήνα όπου τα έξοδα ήταν πληρωμένα. Η Ε.Ε προέβλεπε για εμάς μεταφορικά έξοδα 360 ευρώ. Και εγώ ξόδεψα 320 ( πλήρωσα τα αεροπορικά μόνη μου και θα μου τα έδιναν μετα)Τέλος πάντων, οι Έλληνες σαν κλασσικοι αργόσχολοι έκαναν να μου βάλουν τα χρήματα απο τα αεροπορικά 1,5 μήνα αφού γύρισα απο το εξωτερικό.. ενώ μας υποσχόταν οτι θα μας τα βάλουν ενώ ήμασταν ακόμα στο εξωτερικό για διευκόλυνση! Σε κάποια φάση μας λέει ο Έλληνας οτι μας τα έβαλαν και θα τα έχουμε μέσα σε 3 μερες! Κανονίζω να πάω κάπου διήμερο με το σκεπτικό οτι λέει αλήθεια ! Πουθενά τα λεφτά ! Χαχαχα του στέλνω μετα απο 5 ημέρες απο την ημερομηνία που υποτίθεται θα έμπαιναν και τον αποκάλεσα αντί επαγγελματία καθώς όχι μόνο μας πουλούσε μπαρούφες Αλλα μας αποκαλούσε πεταλούδες, νεράιδες και τα σχετικά λες και είμαστε φίλοι !! Τέλος πάντων! Αυτο που με στεναχώρησε ιδιαίτερα ειναι οτι τα Αλλα κορίτσια απο την ομάδα μου μίλησαν άσχημα Και μου είπαν να μην ασχολούμαι και να μη μιλάω έτσι γιατί μπορεί μελλοντικά να τον χρειαστώ ! Ας έρθουμε στο σήμερα ! Τα λεφτά τα έβαλε προχθές αφού τον πιέσαμε και έβαλε στη καθεμία 5 ευρώ λιγότερα επειδή μπερδεύτηκε λέει! Άκου τώρα χαχαχαχαχ! Και σγμερα μου εσυειλε ένα αποδεικτικό αποστολής των χρημάτων απο την ισπανική οργάνωση και κάτω λέει 360ευρω!! Άρα εγώ έπρεπε να πάρω όλο το ποσο των 360 ευρώ ! Οι αλλες απο την ομάδα παλι μου λένε άφησε το και μην μιλάς και τα λεφτά ειναι δικά τους! Ποια ειναι η γνώμη σας ; έχω στεναχωρηθεί πολυ γιατί ίσως δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι
3
 
 
 
 
σχόλια
Στείλε ένα e-mail στην Ισπανική οργάνωση με το αποδεικτικό αυτό που λέει πως πήρες όλο το πόσο και πες τους πως έγινε κάποιο λάθος. Αλλά όχι για να παραπονεθείς. Απλά και καλά για να ξέρουν πως έχει γίνει κάποιο λάθος και να το διορθώσουν στα βιβλια τους ώστε να μην έχουν λογιστικό πρόβλημα. Και αν το ψάξουν το ψαξανε. Δεν είναι όμως να τα φηνεις τελείως στην μοίρα τους. Με κάτι τέτοια (μικρά ή μεγαλύτερα) έχουμε φθάσει εδώ που φθάσαμε.
Το πρόβλημα μου ειναι να βρω κάποιον απο την ευρωπαϊκή ένωση και να μάθω Ποσα χρήματα δικαιούμαστε ! Διότι οι Ισπανοί με τους Έλληνες μπορεί να τα κανόνισαν ώστε να τρώνε μεταξύ τους λεφτά ! Πχ οι Ισπανοί είχαν ενα μπατζετ για στέγαση και μας έβαλαν σε μια τρώγλη που δεν έμεναν ούτε ποντίκια ! Θεωρώ οτι μπορούσαν να μας βάλουν και κάπου καλύτερα και ίσως να κέρδισαν κάποια χρήματα !
Και επίσης, οταν αυτός μας έλεγε πεταλούδες και κουκλάρες ( υποτίθεται επαγγελματίας ηλικίας 50 ετών), εγώ θυμωνα και οι αλλες μου έλεγαν έλα μωρε χεστον ! Η οταν απαιτούσα τα λεφτά που πλήρωσα για τα αεροπορικά για να πάω στο εξωτερικό να δουλέψω ΤΖΑΜΠΑ αυτές μου έλεγαν μη τον πρήζεις κλπ. Γιαυτο είμαστε εδω που είμαστε. Γιατί λέμε εελαααα μωρε ! Όχι δε το αφήνω και δεν λέω έλα μωρε!!
Scroll to top icon