ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.8.2017 | 19:36

Σεξ στα 17

Γεια σας παιδιά. Τα έχω με ένα αγόρι εδώ και ένα μήνα και χθες μου ζήτησε να το κάνουμε. Το θέμα είναι ότι εγώ δεν νιώθω έτοιμη γι αυτό. Θέλω χρόνο. Θύμωσε και έφυγε. Είναι τόσο κακό που δεν νιώθω ακόμα έτοιμη; Αυτό του είπα και σήκωθηκε να φύγει. Με έβρισε κιόλας. Ελπίζω να του περάσει. Επίσης δεν ξέρω τίποτα για την προφύλαξη. Δεν τα εμπιστεύομαι τα προφυλακτικά και δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά τα χάπια. Δεν είναι να πάμε κάπου για μισή ώρα και τελείωσε. Θέλω να γίνει και να το θυμάμαι. Και εκείνος να το θυμάται. Δεν είναι ξεπέτα. Είμαι ρομαντική ψυχή τι να κάνουμε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλύτερα να μιλήσεις και με τον γυναικολόγο σου πριν ξεκινήσεις να κάνεις σεξ. Αυτός θα σου εξηγήσει τα πάντα και θα λύσει οποιαδήποτε απορία έχεις. Ωστόσο, τα προφυλακτικά είναι από τις ασφαλέστερες μεθόδους αντισύλληψης και δεν έχεις λόγο να μην τα εμπιστεύεσαι εφόσον τηρούνται βασικοί κανόνες χρήσης τους. Ναι, τα χάπια είναι πιο σίγουρη μέθοδος αλλά καλό είναι όσο μπορείς και αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να τα αποφύγεις. Όμως, όπως προείπα κλείσε ραντεβού με ένα γυναικολόγο, σίγουρα ξέρει καλύτερα από εμάς τους απλούς σχολιαστές!Υ.Γ Κάπου εδώ θα σου πρότεινα να σκεφτείς αν θα προχωρήσεις με το άτομο που μας ανέφερες ή θα ψάξεις για κάποιον ας τον πω "ευγενέστερο". Γενικά η όλη αντιμετώπιση από πλευράς του δεν μου φάνηκε πολύ σωστή.
Καλησπέρα νεαρή μου φίλη, :) Η πρώτη φορά δεν ξέρω αν είναι πάντα υπέροχη ή με το κατάλληλο άτομο ΟΜΩΣ η πρώτη φορά (ειδικά δε σε τόσο νεαρή ηλικία) όπως και η ΚΑΘΕ φορά πρέπει να γίνεται όταν εσύ το θες εντελώς συνειδητά. Για την χρήση των προφυλακτικών καλό είναι να ενημερωθείς και να μην τα φοβάσαι. Πηγές ενημέρωσης πολλές: διαδίκτυο( επιστημονικά άρθρα/ντοκιμαντέρ) ή ακόμη καλύτερα και κάποιον γυναικολόγο. Δυστυχώς, η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία είναι τόσο φορτισμένη με διάφορα ταμπού και ελλιπής, όπως αποδεικνύει κι ο φόβος. Πάντως, μην περιμένεις να πάθεις (που το απεύχομαι ολόψυχα) για να μάθεις. Καμία σχέση το χάπι με το προφυλακτικό και δεν είναι η εγκυμοσύνη το μόνο ευτράπελο. Τέλος, το αγόρι σου συμπεριφέρεται ανώριμα και χειριστικά προκείμενου να νιώσεις άσχημα και τελικά να γίνει το δικό του. Είναι μικρός και σε τέτοιες ηλικίες πολλά αγόρια μιμούμενα ο ένας τον άλλον έτσι λειτουργούν. Ωστόσο, δεν παύει να είναι λανθασμένος ο χειρισμός του κάτι που κι αυτόν τον δείχνει κάπως ακατάλληλο για να ξεκινήσει την ερωτική του ζωή. Υ.Γ. Το θέμα της προφύλαξης είναι πάρα πολύ σημαντικό. Να είσαι ρομαντική αλλά καλό είναι να υπολογίζεις γενικά και το πρακτικό της υπόθεσης. Είσαι ακριβώς στην κατάλληλη ηλικία για να σκεφτείς κάποια πράγματα. :)
Scroll to top icon