ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2017 | 11:55

Οχι ακριβως προξενιό

Απλώς το αγόρι της κολλητής μου έχει έναν ξάδερφο και έτυχε να βγούμε κάποιες φορές και από τότε έχω καταλάβει ότι θέλουν να μου κάνουν κονέ και πετούν σπόντες σε εμένα.Προχθες κανονισαν πάλι μετά από δύο μήνες διακοπές να βρεθούμε όλοι μαζί,εγώ πήγα με την διπλάσια αυτοπεποίθηση λόγω του ότι έχω χάσει αρκετά κιλά και φορούσα ρούχα που ήθελα επιτέλους χωρίς να ντρέπομαι.Ο κύριος ξάδερφος λοιπόν όλη την βραδιά μια κρύο μια ζεστη.Πολλές φορές μιλούσαμε λίγο με κοιτούσε στα μάτια γελούσε πολλές φορές με το χιούμορ που έκανα και άλλες χασμουριοταν κοιτούσε το κινητό συνέχεια.Η κορύφωση όταν έρχεται ένας τύπος με τριαντάφυλλα και του δίνει να μου δώσει εγώ γελούσα εντάξει μου φάνηκε αστείο και αυτός του λέει με νεύρα "Τι εγώ?".Θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ όπως εγώ και να του πει όχι ευχαριστώ όχι να του απαντάει λες και τον έθιξε.Τέλος όταν γυρίζαμε σπίτι πήγαιναν προς τον δρόμο που πήγαινε η κολλητή μου και το αγόρι της και ο αδερφός του(ο οποίος ήρθε αργότερα) του λέει πάμε από εδώ για να με πάνε και σπίτι επειδή ήταν αργά και αυτός αιφνιδιάστηκε λίγο δεν φάνηκε να του άρεσε.Απλώς ήθελα να το βγάλω από μέσα μου.Ευχαριστώ όσοι το διαβάσατε,δεκτές και απόψεις
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε θέλει,ας κάνει κάποια κίνηση ο ίδιος γιατί με τους τρίτους στην παρέα δε γίνεται δουλειά.Επίσης,θεωρώ ότι έχεις ήδη σχηματίσει κάπως αρνητική εντύπωση γι'αυτόν (με αυτά που περιγράφεις όχι άδικα),που δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει στην αίσια έκβαση.
Ωραία, προχθές φέρθηκε σαν κρετίνος. Λες ότι έχετε ξαναβγεί, γενικότερα είναι έτσι; Γνώμη μου: όλα φαίνονται καλύτερα αν βγείτε οι δυο σας, η παρουσία τρίτων σε πολλούς λειτουργεί ''αποσταθεροποιητικά''.
Δεν ξερω αν ο τυπος γουσταρει η οχι αλλα να θυμασαι παντα πως ο ανθρωπος φαινεται και απο τον τροπο που αντιμετωπιζει τους αγνωστους, ειδικα ανθρωπους που τον εξυπηρετουν (σερβιτορους, πωλητες), σε αυτη την περιπτωση ο τυπος με τα τριανταφυλλα. Ηταν αποτομος και αγενης, αυτο το γεγονος οφειλεις να το σκεφτεις.
Scroll to top icon