Γιατί τόσος χαμός πια με την έγκυο Αγγελική Δαλιάνη και τις τόπλες φωτογραφίες από την παραλία;

Γιατί τόσος χαμός πια με την έγκυο Αγγελική Δαλιάνη και τις τόπλες φωτογραφίες από την παραλία; Facebook Twitter
5

Η Βeoyonce μας έχει βομβαρδίσει με τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της και δεκάδες άλλες σταρ έχουν ανακοινώσει ή μεταδώσει νέα για την εγκυμοσύνη τους μέσα από φωτογραφίες στο instagram. Και συνήθως αποθεώνονται.

Όμως προς Ελλάδα μεριά... τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και αυτό διακρίνεται στον χαμό που έγινε με τις φωτογραφίες της Αγγελικής Δαλιάνη.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από την σειρά «Μαρία - η άσχημη», είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της ξεκίνησε να δημοσιεύει φωτογραφίες της από τις παραλίες της Ικαρίας.

Sun kissed mama ☀️☀️??? @manospapagiannis #summer17 #summervibes #greece #travelgram #vacation #family #sea #sun #tropicalmood #pregnantlife #swimsuit @arenagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

Dreams are made of sand and sun☀️☀️ ? @manospapagiannis #summer17 #summervibes #greece #sand #pregnancy #pregnantbelly #pregnantswimmer #love #vacation #holiday #moodoftheday #mybump #swimsuit @blacksaltbikini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

Σε μια από αυτές βγάζει το μαγιό της και ποζάρει topless - χωρίς με το χέρι της να κρύβει και πολλά- ενώ γράφει «Pregnacy is the new sexy!».


Ακολούθησαν χιλιάδες σχόλια, δημοσιεύματα, αναπαραγωγές της φωτογραφίας και likes.

Kάποιοι βρήκαν ωραία τη φωτογραφία και μερικοί πιο τολμηρή από όσο θα έπρεπε, όπως συμβαίνει πάντα στις περιπτώσεις αυτές.

Ωστόσο, η Αγγελική Δαλιάνη δεν έδειξε να πτοείται με τα αρνητικά σχόλια. Μάλιστα μια μέρα μετά απάντησε με έμμεσο τρόπο φορώντας ένα μπλουζάκι, στο οποίο πάνω γράφει: "Μην ανησυχείς... Να είσαι σέξι"! 

#summer17 #ikaria #ikariagram #greekislands #moodoftheday #love #live #laughingoutloud #family #familyvacation #pregnancy #pregnantwomanrocks ? @manospapagiannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις


Και λίγο αργότερα πρόσθεσε πως κανένα κύμα δεν είναι πολύ μεγάλο γι' αυτή...

It's Viral
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μα γιατί θα πρεπει η καθεμία να μας δείχνει τα βυζια της,την κοιλιά της,τα οπίσθια της και εμεις να κοιτάμε σαν χανοι?δεν ενδιαφέρει κανέναν η εγκυμοσυνη και το σώμα της Δαλιανη πέρα ίσως από τον δικό της στενο οικογενειακό κύκλο. Πριν εφευρεθουν όλα αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι προσπαθούσαν να μην βγάζουν όλα τα προσωπικά τους στη φόρα (τα εν οίκω μη εν δημω)και τώρα ξέρεις ακριβώς που πήγε ο καθένας διακοπές, τι έφαγε, τι ήπιε, πότε πήγε τουαλέτα. Μόνοι μας βάζουμε τα χεράκια μας και βγαζουμε τα ματάκια μας και αυτό δε θα μας βγει σε καλό!