ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.8.2017 | 22:21

καταλαβε ποια ειμαι η οχι?

γνωρισα εναν γιατρο στα επειγοντα στο νοσοκομειο, εγω σε εξαλλη κατασταση κ χαλι μαυρο εξωτερικα κ εσωτερικα, ειχα την μαμα μου με πονους στην νεφρα. μειναμε 7 ωρες εκει μεσα στις οποιες συχνα πυκνα μιλασουμε για την υγεια της μαμας μου. Δυο εβδομαδες μετα του εκανα αιτημα φιλιας κ το δεχτηκε. Στην φωτο προφιλ σαφως ειμαι πιο περιποιημενη απο την μερα που με ειδε στο νοσοκομειο . Μου εστειλε μετα απο δυο μερες μηνυμα, εχουμε μια εβδομαδα που μιλαμε, μιλησαμε κ σκυπε 2 φορες για 2 ωρες αλλα μεχρι τωρα δεν εχει ποτε αναφερθει στο αν με γνωρισε η οχι. Εχω παραπανησια κιλα, στις φωτο δεν πολυφαινεται, λετε να μην με γνωρισε? ντρεπομαι πολυ για το σωμα μου κ γενικα δεν εχω αυτοπεποιθηση απο τοτε που εβαλα κιλα,κι ας εχω ενα ομορφο προσωπο. νομιζω οτι δεν εχει καταλαβει οτι ειμαι η χοντρουλα στα επειγοντα, δεν θελω να τον ρωτησω μηπως κανει το κονεξιον κ εξαφανιστει. Τι λετε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Πες του το. Τι μπορεί να γίνει; Να εξαφανιστεί; Και; Χωράφια έχετε να χωρίσετε; Σιγά.Αν κάνει ο κονέξιον όπως λες και εξαφανιστεί λόγω των κιλών (σιγά μωρέ. Μπορεί να του αρέσουν κιόλας), τότε καλά έκανε και έφυγε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon