ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2017 | 07:24

ασυνηδειτο!

ο πρωην μου με εγκατελειπε με το παραμικρο!οτι και αν γινοταν εστω και αν ηταν δικο του λαθος με χωριζε και ξαναγυρνουσε μετα απο καναν μηνα!η σχεση μας ηταν αρκετα χρονια¨και υπηρξε μεταξυ μας και αρραβωνας!το προβλημα ειναι οτι μου αφησε τεραστια ψυχολογικα και τωρα που προχωραω χωρις αυτον πιστευω πως ολοι με το παραμικρο θα με αφησουν και αδικω ανθρωπους χωρις λογο και κανω τεραστια σκηνικα επειδη στην πραγματικοτητα δεν ακουω τι μου λενε οι αλλοι αλλα υποκυπτω στο βαθυτερο ασυνηδειτο μου!πως το διαχειριζεσε ολο αυτο?
1
 
 
 
 
σχόλια
Νομιζω πρεπει να βαλεις καλα στο μυαλο σου οτι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι σαν τον πρωην σου. Ειχες μια ασταθη σχεση, αλλα σκεψου οτι μεσα απο αυτην πηρες την εμπειρια του να ζεις με καποιον (θα τον πω ανωριμο συναισθηματικα) και ετσι θα ξερεις να ξεχωριζεις τετοιες συμπεριφορες στο μελλον.Και να μην ξαναεπιτρεψεις σε κανεναν να σε κανει το δεκανικι του για οποτε του γουσταρει.Μπορεις να ξαναβρεις την δυναμη σου. Ορμα!
Scroll to top icon