ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2017 | 12:51

Ηθελα να ηξερα πως σκεφτονται οι άπιστοι/ες

Κλασικη περιπτωση. Εχει καποιος σχεση και συζει (σοβαρη λενε) ή είναι παντρεμενος... Παραλληλα εχει και μια γκόμενα που την βλεπει οποτε εχει την ευκαιρια... Και εγω αναρωτιέμαι, το καταλαβαινει οτι αυτο που κάνει ειναι ανήθικο ή δεν σκεφτεται καν;;;; και ακομα, δεν νιωθει ενοχες και τύψεις οταν κοιτάζει την κοπέλα του ή γυναίκα του;;;;;; όταν κάνει σεξ με την γκομενα του, του βγαινουν συναισθήματα ή και με τις δυο ειναι εντελώς αναισθητος;;;; (Ισχυει και για γυναικες που ειναι απιστες)
5
 
 
 
 
σχόλια
Η φύση του αρσενικού είναι να διασπείρει τα γονίδιά του για να εξασφαλίσει τη διαιώνισή του. Γιατι απλά μπορεί να το κάνει.Η φύση του θηλυκου είναι να επιλέγει το ισχυρότερο αρσενικό για να γονιμοποιήσει τα ελάχιστα ωάρια του (σε σχέση με τα σπερματοζωάρια του αρσενικού).Ναι μεν οι άνθρωποι μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτή τη ζωώδη νόρμα, αλλά θα ήταν ανόητο να αγνοήσουμε ότι υπάρχει στα γονίδιά μας. Εμμέσως αναγνωρίζεται και κοινωνικά, όταν ο άντρας που κερατώνει είναι "μάγκας", ενώ η γυναίκα είναι "πόρνη". Δε προσπαθώ να πω ότι είναι σωστό αυτό, αλλά ότι το αρσενικό είναι από τη φύση του λιγότερο ενοχικό στην απιστία για τους παραπάνω λόγους.
Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε πολυγαμικά όντα. Πολύ άσχημο να απατάει κάποιος την κοπέλα του και πόσο μάλλον την γυναίκα του. Και το αντίθετο σαφώς. Προδοσία λέγεται και καλύτερα να ξεκαθαρίζονται αυτά. Η αλήθεια όμως είναι ότι παρότι τα λίγα τελευταία εκατοντάδες χρόνια φτιάξαμε κοινωνίες, πολιτισμό, θρησκείες, κανόνες, μπήκαν τα 'πρέπει' στην ζωή μας και παρότι αρκετοί είναι και ήταν μονογαμικοί και μαγκιά τους η βιολογική φύση μας και τα ρημάδια τα γονίδια δεν μας αφήνουν. Μην ξεχνάμε που ανήκουμε και από που προερχόμαστε. Τα ζωώδη ένστικτα 'βγαίνουν' δεν γίνεται. Είναι στο DNA μας. Άλλωστε λιγότερο από 10% των ειδών είναι μονογαμικά στη φύση.
Ρε καταλάβετε κάτι, σύμφωνοι κατακριτέο το κέρατο (αν και δε μας πέφτει λόγος αν δεν είναι δική μας υποθεση) αλλά αυτή είναι η εγωιστική ανθρώπινη φύση. Πρώτα απ' όλα δεν έχει να κάνει με το φύλο, και τα δύο φύλα κερατώνουν εξίσου απλά συνήθως το κάνουν για διαφορετικούς λόγους. Έστω ότι έχουμε μια γυναίκα που είναι με κάποιον που της δίνει το 80% αυτών που θέλει στη ζωή της, αυτή λοιπόν πιθανότατα θα πάει με κάποιον που της δίνει και το υπόλοιπο 20% μεν, αλλά δε θα αφήσει και το 80% που της δίνει ο άλλος για να μη χάσει το σιγουράκι. Εκεί κολλάει αυτό περί εγωιστικής ανθρώπινης φύσης. Αν όμως έχεις τη δικιά σου 100% ικανοποιημένη σε αυτά που θέλει στη ζωή της θα σε έχει πασά στα Γιάννενα. Οι άντρες πάλι είμαστε πιο ζώα σε αυτά τα θέματα, μπορεί να ξενογαμήσουμε απλώς και μόνο επειδή μας δόθηκε η ευκαιρία χωρίς να έχουμε κάποιον άλλο λόγο (ως επί το πλείστον πάντα). Η πολυγαμία λοιπόν δεν είναι στη φύση του άντρα όπως λένε, αλλά του ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Απλώς οι γυναίκες είναι σε γενικές γραμμές πιο εγκεφαλικά όντα και είναι καλύτερες στο να χαλιναγωγούν τα ένστικτά τους ώστε να μην κάνουν κάτι απλά για την καύλα τους όταν είναι δεσμευμένες, γι' αυτό συνήθως είναι πιο σοβαροί οι λόγοι για τους οποίους απατάνε. Κάποιες άλλες είναι απλώς πουτάνες, όπως αντίστοιχα και οι άντρες.
Δεν νομίζω ότι θα βρεις άτομα να διαφωνούν με το σχόλιό σου.Αυτό που πάντα σκέφτομαι, σε ότι έχει να κάνει με το κέρατο, είναι το ψέμα. Όχι με το ότι ο άλλος πήγε και έκανε σεξ με άλλη γυναίκα, όχι με την φυσική πράξη δηλαδή.Btw, ναι, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί (σοβαροί και ασόβαροι) λόγοι που κάποιος/α κερατώνει, αλλά εφόσον είπες ότι δεν πρέπει να κρίνουμε γιατί δεν μας αφορά κιόλας, άλλο τόσο δεν πρέπει να χαρακτηρίζουμε έτσι αβίαστα.
Scroll to top icon